err ...

eydafaizal | Wednesday, March 27, 2013 | 0Comments |
haihaihai .. okayy .. da dua hari ida tak update ida punya blog kan ?? okayyokayy .. serius renduu tahu ? ! hee .. actually ida takda apa nak create .. otak neh kadang-kadang datang jugak blur dia .. grr .. 

waduhh .. gilaa neh .. ehh , ida neh banyak sangat actually idea nak menulis , tapi asal pegang keyboard jja , jadik keras jja tangan neh .. bengang tak ?? wee .. abaikan kekusutan ida tuh ..

haa , neh ida ada story .. nak tahu apa ?? hee .. you all nak tahu tak , my only boyfie ida tuh dah botak ! hee .. nanti ida capture pic dia ea .. kelakar you dia botak .. tak nampak sweet dah .. tapi still lha dengan muka budak-budak dia uwh .. hehee .. 

kenapa dia botak ??haa .. mana lha ida tahu .. nanty ida tanya dia ea .. 

grr .. blur ida dah datang balek nehh .. apa kata ida sambung create laen kali ?? wee .. anda-anda semua sila lha jangan marahkan ida yya .. 

ehh , sebelum tuh , ida nak ngadu neh .. ida kat sini terlalu lha rendukan femly ida kat kampung .. Allah .. tolong lha jaga mereka untuk ida .. tolong lha berikan mereka rahmatMu .. rezekiMu .. 

tok , atie , ikhwan , ikhzam , dekna n semuanya lha .. i miss you all so so and so much .. =) <3 

i love you sayangs-sayangs .. <3

No comments:

Post a Comment

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid