gediks !=)

eydafaizal | Thursday, March 28, 2013 | 0Comments |
wee .. hari neh ida dah jadik gediks kejab .. tah pape .. hee .. =D .. dah macam orang mereng dah ida neh .. dengan salam pon tak dan nak bagi dahh .. wee .. so sorry yya blogger-blogger sekalian diatas kegedikan yang tak dapat dikawal neh .. =)
 
 
assalamualaikum dan selamat tengah hari =) .. dah makan ker belum ?? ouch .. maseh terlalu awalkah ?? rasanya tidak coz jam ditangan ida sudahpun menunjukkan angka 12.30 tengah hari .. haehh .. dah waktu rehad neh kawan-kawan .. ida pon belum berura-ura untuk keluar membeli makanan untuk santapan tengah hari hari ini .. tappa lha .. kejab-kejab lagi lha yya ..
 
 
nak tahu ? hari neh ida baru teringat .. beberapa hari lepas ida berpeluang tengok sorang artis lelaki kita neh .. hensem gilaa wa cakap lu !smart habes doe !ida Nampak dia dekat desa kompleks .. maybe dia buad ic kod kat sini ..
 
 
nak tawu lha tuh an sappa dia yang ida dok bising-bising sangat neh .. haa .. alarh .. yang berlakon dalam citer LARA tuh ngan MARISSA YASMIN .. err apa ? citer tuh da lama sangat ea ?? a'ah lha .. ermm .. alaa .. haa ! baru-baru neh dia berlakon dalam citer BINI-BINIKU PERKASA .. ngan  INTAN LADYANA n YANA SAMSUDIN ..
 
 
haa .. mesti da buleh agak an sappa pelakon lelaki tuh ?? dah banyak dah tuh klu ida bagi .. wee .. FEZRUL KHAN lha .. mak aehh , tinggi berbenor dia ehh .. haha .. siap berjalan depan mata ida g .. naseb baek ida tak jadik gila piw mintak autograph dia .. tapi yang ironinya , dia senyum .. wee .. naseb tak sombong an ?? alahai ..
 
 
naseb juga lha si botak ida ada ngan ida masa tuh temankan ida buad kija .. err , actually , dia baru habes buad medical check up kat hospital selayang .. so , dia lepak ngan ida jab .. hee .. law dia takda masa tuh , mahunya ida jerit kat FEZRUL tuh na amek gambar .. wee .. gedik an ?? sila lha jeles .. =P ..
 
 
ehh .. dah lha tuh .. ida neh just nak bagi semak entri jja .. hee .. ehh , jumjum ekot ida g beli makanan tengah hari .. lapar dah neh .. wee , menaip pon buleh terasa lapar kan ?? hee ..
 
 
okay .. selamat tengah hari ..
Bubye =)

No comments:

Post a Comment

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid