SAHABAT

eydafaizal | Friday, March 22, 2013 | 2Comments |
> my bestie friends ! <
 
haa .. assalamualaikum semua .. =) hary neh ida nak story about kawan2 baek ida .. u all nak tawu ta ?? sejak ida dating KL , susah lha nak carik sebenar2 sahabat .. tah , nak kata susah carik kawan pon tak jugak coz ida neh sepsis mulot macam bertih jagong ! bercakap tak henti2 .. terlajak ramah lha katakan ..
 
okay .. actually takk senang nak carik sahabat .. apatah lagi yg nak bersama kita susah n senang .. takkan nak harapkan femly n boyfie sepanjang masa , yer dak ??hahaa .. dah macam2 jenis manusia ida jumpa kat KL neh .. masing2 berkawan mesty ada kepentingan sendiri .. time senang sama2 .. time susah alone2 .. hee .. ciann kan ??
 
ehh , ida da terlebih melalot .. hee .. dari dulu sampai lha sekarang , ida tak pernah lupa sahabat2 yang dah bnyak tolong ida .. nangis ngn ida .. nyanyi ngn ida .. hee , gediks ..  =) .. ida sayang dorang neh .. sayang  sgt3 .. even gadoh lha seteruk mn pon , sampai tak bercakap berbulan2 lamanya pon , kalau dah sekali dipanggil sahabat , dia tetap selamanya dihaty .. <3
 

haa .. neh mimie .. MIMI SHAHIRAWANI .. ngan dia neh , macam2 dah ida lalui .. gaduh , perang , merapuu sanaa , merapuu sini .. hahaa .. Alhamdulillah kami still stay berhubungan sampai sekarang .. tak pernah lost .. ida engt g , sehary sebelom ida datang KL , dia ajak ida hangout .. kami g CS .. guest what , dia belanja ida mcD .. hee .. tayang dia neh sangat3 !! kang nnty bilaa balek Kedah , dia nak belanja mcD lagi .. hahaa .. hantu mcD betul ida neh .. sampaikan tiap2 bulan ida swoh boyfie ida belanja mcD bila dia gaji .. ehh , apasal msok bab boyfie ngan mcD pulak nehh ? heheh , sorry mimie =) ..
 
 


okay .. neh zaraa .. ZAHIRAH ASYIQIN .. ida da mcm lost contact ngn dia .. tah dia still engt ida or tak , tuh pon ida tataw .. law dia still engt , yya syukur lha .. kalaw dia da ta engt , huhuu .. apo laei  nok buekk ?? terima lha an .. dia neh kawan paling rapat sekali ngn ida time sekolaa duluw .. g mn pon , msty kami berdua .. pergi sekolah pon sama .. ada dia , ada lha ida .. mcm belangkas .. hangout ka apa ka , mesty ada dia jugak .. alahai .. macam adek ngn kakak .. rapatt jja .. tp tuh dluw lha .. sekarang tak dah .. al-maklum lha , dia budak pandai .. ida tak .. (sedeh ..)nak buadd acaner an .. (emo sudda ..  =( )
 
 


ermm .. sudda2 lha an sedeh tuh .. okay .. ida senyum kembali neh .. =) haa .. yang suka buad mulot macam gadaffi neh nama dy NUR HASEENA .. panggil ena jja .. sejak bila dia jadik bestie ida ?? alahh , sejak dia rapat ngn ida lha .. hahaa .. kami dua ada persamaan taw .. nak taw ap dy ?? kami punya boyfie nama sama .. MOHD FAIZAL .. tak caya ?? elleh , ida tak tipu lha .. cer check n follow blog dia .. http://fiveyna.blogspot.com/2013/02/rojak-best.html
hee .. betoi ark ?? tuh lha ida ckp tanak cayaa .. ngee .. =)
 
 
sepanjang dok kat KL neh , ida just ada sorang jja kawan baek .. tuh pon skrg da ta rapat coz jarang jumpa .. nak tawu , dia neh bapak garang .. mcm singa ...tp mulut dia masya allah , pon mcm ida lha .. merepek tak henti2 .. mcm mak nenek dah .. tah pape yg dia merapuu kadang2 .. minyak urut lha bagai .. adoii , buleh saket jjiwa sembang ngn dy neh kadang2 .. gila2 siket .. ironinya , ida pon ekot sekali gila ngn dia .. apa kess ???haa .. hanya kami ada jawapannya .. ngee =) .. ehh , nama dia neh NADYA NATASYA AIDA .. sedap an ?? sweet jja .. =)
 
 



 
 
 
 
haa .. neh lha dia org gila tuh ! .. (abaikan budax comel disebelah dia tuh seketika .. )=) hee .. wah2 .. mesty korang cakap kawan2 ida neh cun2 an ?? ohh yeahh .. semestynya sayangs .. =) hahaa .. tengok lha an kwan sapa , kwan ida an ?? **perasan jab .. =)
 
okay lha .. penad sudda bercerita pasal mereka .. pd mimie , zaraa , ena n aida .. I love you all so much .. anda segala2nya bg ida .. forever .. sampai bila2 pon ikatan persahabatan yang terbina neh takkan  terlerai .. selagi hayat dikandung badan ..
 
sayang ampa semua ..
<3 mimi shahirawani
<3 zahirah asyiqin
<3 nur haseena
<3 nadya natasya aida
 
 

2 comments:

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid