nak mengadu nehh ....

eydafaizal | Friday, March 29, 2013 | 0Comments |
 
hey , assalamualaikum... =) wee , hary neh ida nak mengadu .. =( hee , mesti pelik kan ? benda apa lha sangat sampai nak kena mengadu mengadu neh .. wee , ngengada jja ida neh sebenarnya .. =)
 
 
nak tawu ida nak ngadu apa ? err , ida nak nanges dulu bulehh ?? huhuu T_T .. actually kan , ida tengah lapar sekarang neh .. kesian tak ? dari pagi ida tak makan .. apa pun tak masok lagi dalam perut ida neh .. huhuu .. kesian kan kan kan ?? sila lha kesian .. =)
 
 
aiks , tengah-tengah lapar pon buleh senyum lagi ida neh kan ?? memang lha .. happy tuh perlu maa .. kang kurang lha rasa lapar .. wee .. =) tengok ! ida senyum lagi .. sampai telinga dah .. hahaa .. merepek an ??
 
 
haa .. mesty korang tertanya-tanya kan , kenapa ida tak makan lagi ? dah tawu lapar , g lha carik makan .. masak ker apa ker .. ker ida puasa ?
 
 
ehh , tak lha sayangs .. ida tak puasa pon .. err , nak masak acaner , ida tak balek rumah lagi .. kat office lagi neh hah .. huhuu =( alkisahnya begini .. ida terlupa bawa purse ! mak aii .. satu sen pon takda dalam poket ida neh sayangs weh !
 
 
tappa lha .. tahan lha sat .. ida tengah tunggu my only boyfie amek lha neh .. dia tak habes anta surat lagi kot .. tappa lha .. satgi dia dating jemput , ida mintak dia belanja makan .. wee .. =)
 
 
haiyaa .. tengah-tengah lapar neh apa idea pon takda nak menulis .. tappa lha nohh .. ida undur diri dulu kot .. esokesok kita jumpa lagi keyh ??
 
 
sayangs you alls semua ..
<3 <3 <3

No comments:

Post a Comment

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid