terharuu ... :')

eydafaizal | Saturday, March 30, 2013 | 0Comments |
 
assalamualaikum sayangs .. wee .. sehad hary neh ?? sila lha sehad yya .. harapnya lha okay ?
 
 
ahha .. look at da title .. terharuu .. wee .. apa yang si ida neh terharu sangat neh kan ?? hee .. nak story lha neh dear ..
 
 
hari neh an hari sabtu .. so , seperti biasa .. ida kerja .. sobsobsob T_T .. hari-hari sabtu pon kerja kan ida neh ?? huhuu .. boyfie ida cakap , orang tak kerja lha hari minggu .. grr .. setiap kali ida dengar dia cakap centuu kat ida .. ida rasa macam nak tumbok muka dia .. tapi tak tumbok pon lha .. sayangs lha katakana .. =) so , ida juzt jelling-jelling manja lorh kat dia .. =)
 
 
nak tawu , tadik tengah sibuk-sibuk borak ngan second boss ida an , lebih kurang pukul dua petang centuu kot , boyfie ida muncul tiba-tiba .. guestwhat ? wee .. boss ida bulehh g panggil dia .. winkwink .. =)dia pon masok lha dalam kaunter neh .. dengan malu-malunya .. hahaa .. boss ida bual-bual lha ngan dia ... tengok , sporting ark bos ida ? korang ada ? hee , berlagak kan ?
 
 
so ? apa yang terharunya ? okay .. lepas borak ngan boss ida tak lama lepas tuh , si bos ida neh pon balek ofis dia .. ida Tanya dia kenapa datang ?? dia jawab "sebab rendu mama .. "wee .. terharu kan ??? then dia cakap lagi , " hari neh papa nak temankan mama lha kat sini .. buleh ?"
 
 
lol .. ternganga mulot ida .. wee .. dia tunggu ida sampai balek jabgi .. mak aih , sanggupnya dia .. =) masa tuh , terasa benar diri disayangi .. =)and know what ? dia sampai tertidur tunggu ida habes kerja .. ishishish .. kesian dia kan ??
 
 
hee , sebenarnya tuh jelah yang ida nak cerita sangat tadik .. wee .. terharu tak terharu tak ? tolong lha terharu yya ?? hee , gedik an ida ? sila lha kata yya .. hahaa .. =)
 
 
ehh , nampaknya , sebelum ida merepek yang bukan-bukan , better ida stop kat sini en ? nanti termengarut lebih pulak haa .. nayaa jja korang nak membaca .. hee ..
 
 
okay lha sayangs-sayangsku sekalian , ida undur diri dulu yya ?? jumpa lagi ... =)
 
 
Bubye .. 

No comments:

Post a Comment

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid