SATU TAHUN SATU MINGGU ENAM HARI

eydafaizal | Sunday, April 21, 2013 | 0Comments |

hey , assalamualaikum .. wee .. lama rasanya tak update entri pasal ida an ?? perasan tak perasan tak ? okay , senyap kalau tak perasan .. hee ..

so ,hari ni ida kembali dengan entri ida .. dear sayangs , terpikir ea apa yang satu tahun satu minggu enam hari tuh ?? ahahaa .. ida nak story pasal neh lha hari ni .. tuh hari kami bersama sehingga ke hari ini .. siapa kami ? ofcoz lha ida dengan en. boyfie ida bersama .. =) moga-moga hubungan ini kekal sampai bila-bila .. in syaa Allah .. =)

dah hampir setahun dua minggu kami bersama .. banyak sangat dugaan datang menimpa .. bertubi-tubi .. sampaikan satu tahap kami terpaksa bersusah payah bersama .. macam-macam dah kami lalui sebelum kami berdua sampai ke tahap hari ini .. dalam tempoh tuh , kami berganding bahu bersama , menangis , ketawa , gembira ,sedih , semuanya bersama ..

tapi hari ini , ida bersyukur , sedar tak sedar kami berdua sudah mula meniti hidup di kkota neh .. berusaha bersama memperbaiki diri sama-sama .. menegur dan menasihat antara satu sama lain .. bahagia ? yya ! ida bahagia and ida harap dia juga begitu .. =)

minggu lepas , dia bawak ida makan lamb chop ... =) terima kasih sayangs .. <3 mama hargai usaha papa untuk buat mama bahagia .. kesian dia , setelah penat seharian bekerja , pick up ida at ofis ida lagi , then terus bawak g jejalan cari favourite food ida tuh .. and nak tahu ? dia siap suapkan ida makan tahu ! ida langsung tak sentuh sudu garfu masa tuh .. setia jja dia suapkan ida makan .. haha .. malu .. tapi mahu ! muahaha ..=) .. hari tuh , dia langsung tak bagi ida buat apa-apa .. beg ida dia galas , sampaikan bila ambil balik beg tuh kat tangan dia untuk bawak sendiri , dia ketuk tangan ida .. mak haehh , ida Tanya dia kenapa taleh pegang sendiri .. dia jawab apa tahu ? "hari neh mama takpayah buat apa-apa ..papa nak manjakan mama hari neh .. " heyy you ! silalah cemburu ! ida tak heran dah !! bhahaha ..

malas nak story banyak-banyak .. just nak tayang wajah kesayangan ida neh banyak-banyak .. hah , tengok jangan tak tengok .. biar korang juling mata-mata .. hehee ..

 







 

 
 
hah kau , amek !! banyak kan ?? kesah pulak !!
 
korang semua , doakanlah hubungan neh .. kami berdua hanya mahukan yang terbaik untuk diri masing-masing ..
 
to sayangs :
 
papa , thanks untuk kebahagiaan ini .. mama harap papa bahagia dengan mama .. mama tak mintak banyak sayangs , mama just nakkan secebis sayang dari papa yang tulus untuk mama .. itupun dah lebih dari cukup .. =)
 
untuk papa , mama nak papa tahu benda yang sememangnya papa dah tahu , hee ..  MAMA SAYANG PAPA SANGAT-SANGAT .. HAPPY ANNIVERSARY SAYANGS .. I LOVE YOU SO MUCH .. =)
 
err , mama takda apa mak bagi papa sempena hari tuh sayangs .. tapi percaya lha , sayang mama hanya untuk papa .. =)
 
muahxmuahx .. =D
 
 
p/s : bajet macam dia baca pulak entri neh kan ?? hahaa .. itu sahaja .. Bubye .. =)




No comments:

Post a Comment

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid