RENDUU KENANGAN DULU =(

eydafaizal | Thursday, April 25, 2013 | 0Comments |
hai semua .. =)

bosan tak asyik baca entri and cerita ida ?? hahaa .. kononnya nak jadik blogger mithali lha neh kan sampai ada jja masa nak update blog .. wee ..

tapi biar lha kan .. blog ida .. ida yang menaip .. so sukati ida lha kan ?? Nampak tak Nampak tak ?? kerang ajar kan ida neh ?? sila lha cakap tak ! wee =D ..

rendu kenangan dulu ..

kenangan apa ?? kenangan bersama siapa ?? kenangan yang macam mana ??

haehh , satusatu ida nak story okeh !

actually , ida rendukan zaman persekolahan ida ..
rendukan zaman form 4 form 5 duludulu ..
rendu nak saket kepala carik formula add math .. rendu nak ngadap wajah ustaz garang si ustaz nazman .. rendu nak tido dalam kelas sejarah cekgu mastura .. rendu nak pulun kelam kabut siapkan nota and latihan kimia cekgu nazuha ..rendu nak buad muka blur dengar cekgu zainab ngajar biology .. rendu nak bermain dengan Tanah dan pokok ngan cekgu faridah .. rendu nak tengok cekgu kecik molek ngajar bahasa melayu penuh tekun cekgu zawariah .. rendu English teacher azlina .. renduu semuanya lha ..

ada tak nama cekgu yang ida tak sebut hek ?? tak hengat r .. muahahaa ..

lagi .. rendu kawankawan sekelas .. rendu sport check .. rendu nasi ayam kat kantin sekolah .. rendu dewan semarak .. rendu dengar ceramah pengetua yang banyak benau cakapnya .. huhuu .. rendu weh !!

lelebeh lagi , rendu zaraa , rendu mimie , rendu ena , rendu dilla ..

haehh .. boleh seksa jiwa weh lau nak ikotkan rasa rendu .. macam nak g sekolah bhalek .. boleh macam gitu ?? hewhew ..

banyak tahu kenangan zaman sekolah yang tak mungkin dapat ida lupa sampai bilabila .. seminar , bengkel , last minit buad keja sekolah , last minit stady time nak exam .. kelas tambahan , stady group .. wahwah !! banyaknya lha hai ...

tapi serius , rendu tersangat-sangat =( ....

kalau lha waktu tuh boleh diundur .....












 
heh !! talarat arh nak explen bagi setiap keping moment dalam pic tuh .. huhuu .. tapi serius , walau macam-macam benda kami lalui kat sekolah , kami sentiasa bersama .. =)
 
 
penad tak tengok gambar ??hee ..
 
rendu kengkawan dulu sebenarnya ..
yang terindah tuh semuanya bermula dari zaman persekolahan tuh ..
harapnya kami semua Berjaya sampai bilabila ..
 
 
sekarang pon semuanya dah jadi sejarah ..
tak mungkin lha setiap orang dari kami mampu lupakan semua kenangan dulu ..
 
homework .. meniru nota , latihan , .. jangan ekot kami neh weh  !! amaran neh !! grr ..
 
tak semua kenangan kita boleh lupa kan ???
 
kalau diberi pilihan kembali pada zaman neh , apa yang korang nak buad ???
 
 
 
 
p/s : boleh ker ??? huhuu ...


No comments:

Post a Comment

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid