SINI nak cerita siket =')

eydafaizal | Sunday, April 21, 2013 | 0Comments |
assalamualaikum ..<3

hey ! nak tahu ? ida neh tersangatlah suka berkawan .. lelagi lha ngan orang yang teramatlah peramah .. senang kan orang cenggitu .. sangat senang nak bergaul .. tak payah piker idea apa yang dibualkan .. tubtub dah berjamjam lamanya berbual .. ahha .. best tahu kalau begitu .. tapi jangan lha ekot macam ida neh ... berbual tuh boleh , tapi tak usah lha sampai berjamjam lamanya .. boleh dapat dosa free tuh kerana melakukan kesalahan pembaziran waktu yang banyak ! =)

hah , apa kena mengena semua tuh dengan apa yang ida nak story ?? hahaa .. sajja jja nak intro lelebih kotkot lha korang semangat nak baca .. hee ..

kejab erk ..

 
 
haa .. ida nak story pasal budak neh .. grr , memang budak okay !!
 
 
orait .. ida start rapat ngan dia kat facebook .. mulanya ida mintak tolong dia ajarkan buat blog .. hehee .. maklum lha , ida neh budak baru belajar .. sungguh ! dia neh peramah amat ! naek sewel kepala hotak ida layan kerenah gila-gila budak comel neh .. happy kenal dia .. baik budaknya .. =)
 
 
budak neh jugak teramatlah merendah diri .. haehh .. pandai jja dia tepis pujian yang orang bagi kat dia ..padahal semua tuh betul .. hai lahai ..
 
 
ida bhalek Kedah baru-baru neh , ingat nak jumpa dia sekejab .. tapi tuh lha .. tak berapa nak sempat .. huhuu .. harap-harap buleh lha jumpa dia one fine day nanti .. bhahaha ..
 
 
to : adek sha :
 
 
thanks lha sudi anggap akak neh as kakak adek .. terharu okeh ! sungguh neh ! hee ..
 
nanti kalau ada masa , akak nak gila jumpa adek comey neh .. buleh taw ? kalau tidak akak jelajah sp tuh cari rumah adek !! hah ! serius neh ! nak akak buat macam tuh ?? huhu .. sila lha kata tanak .. kalau adek kata nak akak buat macam tuh , sekarang gak akak nak g daftar diri masuk wad coz pening tataw nak carik kat mana .. sp tuh luas ceq oii !!
 
 
nak tahu kenapa akak sayang adek ?? sebab adek neh tak habes-habes buat kakak gelak .. sampai boyfie akak kata akak gila tahu .. gara-gara layan mesej ngan kamu harituh !! satu lagi sebab kamu neh baek dan Nampak jujur .. ikhlas jja .. tak percaya ? nak bukti ?
 
 
alaa .. adek baek , jujur  ikhlas nak tolong akak buadkan blog neh harituh kan ?? baek sungguh kamu sayangs .. tak sia-sia akak tegur kamu harituh !! hee ..
 
 
hee .. dah tatahu nak describe macam mana pasal si comel neh .. nanti lha ada masa ida story lagi pasal dia keyh ?? ida janji neh .. ! hee =)
 
 
ehh , cukup lha .. ida harap adek ida tuh happy dengan life dia sekarang neh .. tabah dengan kehidupan yya dek .. akak tahu kamu boleh .. =) .. muahxmuahx ! sayang adek ketatketat ! <3
 
 
p/s : hey korang ! jum kita g terjah blog adek comel ida neh jom .. lepas tuh , sila lha follow blog dia yang cute pink macam dia tuh okay !! ? hee .. taraa .. =)
 
 
sini korang ! :http://duniaku-shatin.blogspot.com/


No comments:

Post a Comment

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid