cinta terakhir ~~

eydafaizal | Wednesday, May 29, 2013 | 0Comments |
 
 
INI ENTRI KHAS UNTUK SI BOYFIE !!
MOHD FAIZAL BIN JAMALUDDIN <3
 
 
sayang ...
mungkin papa jarang jengah entri mama neh ..
but if one fine day nanti ,
bila mama dah takda disisi papa ,
takda selalu ngan papa ,
papa boleh baca apapun yang mama create dalam neh ..
 
kalaupun ditakdirkan papa baca entri neh ,
mama yakin papa mesti tertanya Tanya kenapa mama up entri neh ..
 
ini luahan hati mama ..
papa baca yya ??
 
papa ...
papa mungkin bukan cinta pertama mama ..
bukan orang first yang mama tempatkan dihati mama ..
bukan manusia bertuah pertama dapat mama ..
bukan lelaki pertama yang bahagiakan hidup mama ..
 
tapi mama selalu berdoa ,
moga ditakdirkan papa adalah cinta terakhir yang bertapak dihati mama sampai akhir nafas neh ..
mama nak papalah orang terakhir concer hati mama ..
manusia terakhir yang bahagiakan mama ..
lelaki terakhir yang akan tempuhi hidup dengan mama ..
 
mama happy sepanjang kenal papa ..
coz papa jaga mama ..
caring sal mama ..
selalu ada dengan mama dikala susah senang mama ..
selalu jadik harapan mama untuk tolong tok kat kampong ..
selalu berkorban untuk mama ..
selalu risaukan keselamatan mama ..
yang tak jemujemu ngadap muka mama pagi dan petang ..
amek dan hantar mama bhalek kerja walaupun papa sendiri mengejar waktu nak g kerja nun kat ampang sana ..
semuanya papa lakukan untuk jaga perempuan yang serba kekurangan neh ..
 
apa yang papa buad mama tak mampu nak balas ..
apa yang mampu mama buad ,
just untuk try jadik isteri papa yang terbaek saat selepas saja kita dinikahkan ..
tak lama lagi kan sayang ..
in syaa allah , sedikit waktu jja lagi ...
masa tuh , mama janji mama akan jadik sebaik2 perempuan yang pernah papa kenal ..
mama janji ..
 
terima kaseh sebab papa sudi jadik lelaki yang bertanggungjawab atas muka bumi neh ..
terima kaseh sebab pegang amanah tok mama kat kmpung untuk selalu jaga mama ..
semuanya berharga buad mama ..
 
walaupun kadangkadang mama neh banyak kerenah ..
banyak sangat buat perangai .
selalu nak buad papa hilang sabar ..
selalu buad papa risau and lepas tuh mama buad bodoh jja tak pedulik ,
 
rasa rendah gila diri neh sayang ..
 
i'm proud sebab dapat hati papa even maybe tak sepenuhnya ..
selami kesabaran papa ..
 
lelaki yang macam mana lagi mama nak carik ??
papa jja dah cukup untuk mama ..
tak perlu yang laen ..
 
 
loveyousomuch sayang ..
sayang sangat sangat sangat kat papa ..
 
thanks sekali lagi ..
 
miss you .. <3
 
 
 
 
 
 
p/s : korang ! doakan kami till jannah !
 
 
 

No comments:

Post a Comment

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid