dugaan ... ='(

eydafaizal | Thursday, May 09, 2013 | 4Comments |
 
sedeh rasa hati harineh ..
kenapa ?? biar Allah jja yang tahu ..
 
Allah menitipkan ujian pada ida ..
mungkin Dia nak tengok , sekuat dan setabah mana ida nak menghadapi ujian yang Dia bagi pada ida ..
ida redha ..
 
nak tahu ?? saat neh ida rasa hati ida kosong ..
ida tahu ramai yang sayangkan ida ..
ida sedar ramai yang pedulikan ida walaupun tak banyak ..
ida bersyukur ..bersyukur sangat sebab dikelilingi oleh orang yang care pasal ida ..
 
so ? kenapa nak sesedih kan ???
 
ida ada sebab untuk rasa sedeh ..
ada sebab untuk menangis ..
saat neh , rasa macam nak lari bhalek kampong pelok ciom tok kuatkuat ..
dia jja yang paham gelodak hati ida neh ..
 
tadik tok call ..
tanyakan ida sihat or tak ..
tok macam dapat rasa cucu dia neh tengah rendukan dia sesangat ..
rasa sebak macam nak nangis masa cakap ngan tok tuh ..
bila tok tegur nanges ker , lagi rasa ringan jja airmata neh mengalir lajju ..
 
kenapa ngan ida hari neh ?? ='(
 
ida rasa ida dah sorangsorang ..
mesti korang pelik kan ??
jangan lha tertanya-tanya mana pergi boyfie kesayangan ida ..
dia buzy hokeh !
kerja kan ..
 
rasa tak penting ida neh sekarang ..
kenapa ?? ada lha sebab nya ..
 
bad mood today .. =(
sangat tak suka mood neh .. boleh buad ida migraine sengsorang ..
rasa takda kekuatan ..
dengan saket lagi .. ada yang pedulik ??
sedeh hokeh .. =(
 
tapi tappa lha .. macam ida cakap tadik ,
Allah nak uji ida .. Dia nak tengok ida kuat or tak hadapi perasaan neh ..
ida cuba kuat .. cuba tabah ..
In Syaa Allah ida boleh .. :')
 





 
credit to : my only boyfie :')
 
I know papa tahu apa mama rasa saat neh ..
i'm so sorry coz sengaja tak pick up your phone ..
sengaja tak reply your mesej ..
sengaja buadbuad tak paham dengan apa yang papa cakap ..
sengaja buadbuad tak dengar bila papa explen ..
 
 
mama just nak papa tahu , mama tak perlukan alas an dengan apa yang jadik ..
mama tahu papa bukannya sengaja ..
mama pon tahu papa dalam keadaan serba salah ..
mama pon tahu papa taknak tengok mama macam neh ..
mama tahu dan mama cukop tahu ..
 
 
tapi tolong lha ..
mama nak papa paham keadaan mama ..
mama takkan mintak apaapa ..
mama just mintak papa paham hati dan perasaan mama saat neh ..
just bagi mama masa untuk neh ..
you know what , bukan sekali benda neh jadik ..
dah banyak kali dan hati neh dah cukop lali !!
 
 
I love you hokeh ..
mama tetap sayangkan papa tak kira macam mana pon ..
kita memasing ada tanggungjawab ..
I hope you will stand it ..
 
 


 
mama rendu papa .. :')
renduu sesangat ..
maafkanmama coz pertahankan ego mama ..
harap papa paham ..
 
 
take care .. :')
 
korang .. setakat neh hokeh entri ida kali neh ..
korang doakan lha ida cepat kembali pada mood yang asal ..
ida tanak nyesal or rasa apaapa yang berkaitan ..
 
 
 
 
 
p/s : tokk , cek nak nanges neh T_T ....
 

4 comments:

  1. berat macam mana pon dugaan,kte msih ada tuhan sbg tempat mengadu :)

    ReplyDelete
  2. no matter what , i'll always be with you sis :) call and text me ;)

    ReplyDelete

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid