KESAYANGAN IDA

eydafaizal | Tuesday, May 07, 2013 | 0Comments |
ehh , benci dak korang asyek membaca belog ida neh ..
tetiap hari ada jja stock ..
ehh sebok pehal ?? ida mampu , korang ada ??
*ngehngeh .. joking weh .. =D

KESAYANGAN ??

lagi ...
mohon buad muka bosan teramat ..
hee ..

ida nak story pasal orangorang penting dihati ida neh ..
yang selalu bagi ida semangat ..
yang saluu ada dengan ida saat macammana pon keadaan ida ..

yang paling ida sayang dalam hidup ida ??
nehneh .. harineh , entri ida berpandukan gambar siket hokeh ..
hee .. penad perah idea piker nak update apa hari neh ..

idea takda , masa pulak banyak kan ..
so , dari tak buad apaapa , ida just singgah bw jja kat blog blog laen ..
hobi tahun 2013 kau .. ngehngeh .. =D

ehhehh , merapu sudda .. hee ..

 
firstly , mesti lha ida sayang diri ida sendiri .. =)
 
nak sayang orang laen , kena belajar sayangkan diri sendiri dulu ..
tak percaya ??
ehh , malaeh ida nak explen .. =P
 

 
tok .. haa , dia neh chenta hati ida .. tok neh lha satusatunya insan tak tak pernah ida lupakan walau untuk sesaat pon ..
dia penting tahu ??
 
korang tertanya Tanya ker yang mana tok ida ??
adoi lha hai ,
yang tetengah tuh lha si chenta hati ida tuh ..
alaa , yang sesat pakai kaen batik tuh ..
haehh tok neh .. bajet kaen batik kesayangan tuh sama corak pulak .. =)
 


 
haa neh sorang lagi chenta hati ida ..
korang kenalkan ?? ngehngeh ..
comel weh budak neh .. kalah ida ! 
 
dia lha yang jaga ida kat sini ..
makan pakai ida , even ida neh dah kerja , ada duet dan pendapatan sendiri ,
dia tetap gak nak hamek tahu ..
konon bertanggungjawab lha tuh ea ??
 

 
 




 
 
femly .. dorang pon tetap dalam hati ida neh ..
adekadek ida ..
even jauh beribu batu , dorang tetap selalu menjelma di ingatan neh ..
 
tengok pic atas tuh weh ,
sayangkot kat dorang neh ..
sampai tatahu cemana nak describe ..
memang tersangatlah sayangnya tuh kan .. ?? =)
 
sesat pic ida  .. ngehngeh .. kesah pulak ?? =D
 
rendu sesangat kat dorang semua ..
rasa nak bhalek and stay jja terus ngan dorang ..
tapi takkan nak bhalek goyang kaki pulak kan ??
 
tetambah pulak kat sana takda transport ..
untung lha ida neh kalau si boyfie tuh bagi bawak motor bhalek ..
kirim salam jja boleh .. kejam hokeh dia .. =(
 
so , still stay kat sini ..
lagipun adekadek tahun depan dah nak belajaq duduk ngan mak ..
so , semua datang stay KL ..
lepas neh takda dah lha sebok nak bhalek Kedah jja ida neh ..
sampai nangesnanges tahu nak bhalek Kedah punya pasal si ida neh ..
kesian si boyfie ..
dah jadik kerja nakmemujuk .. hehee =)
nak tunjuk manja lha kononnya an ??
nyampah hokeh !! =P
 
IN SYAA ALLAH ..
after kahwin , dah ada rumah sendiri , nak jaga tok pulak ..
si boyfie tengah survey2 rumah dah ..
kemain semangat dia ngalahkan ida ..
macam dia pulak cucu tok ida tuh .. haehh ..
dah tuh , bila cakap ngan tok ida kat fon ,
rengek manjanya pon lelebih ..
saket pulak hati kita neh tahu ?? huhuu ..
jeless hokeh !!
 
hujung bulan neh bhalek Kedah sesame ..
horeyyy ...
nak jumpa tok ..
nak pelok ciom tok ..
 
semangat hokeh kami nak bhalek ..
si boyfie dah isi boring cuti dah ..
ida pon dah confirm boleh cuti ..
lha hai .. apa lha reaksi tok tengok cucu cucu dia neh bhalek jenguk dia ..=)
 
 
tok pon bila ida call cakap ngan dia jja , lastly mesti pesan suruh kirim salam kat si boyfie tuh ..
 
haehh tok neh ,
cucu dia yang tengah cakap ngan dia masatuh tanak pulak dia kirim salam ker , kirim rendu ker .. alehaleh si abang posmen tuh jugak yang dia hengat ..
ohh , sungguh terasa ... =,=
 
tapi okeh apa en ??hehex ..
 
ehh , kekejangan tangan sudda nak menaip ..
ngehngeh .. alas an kepada ketidakhadiran idea dalam kepala hotak .. =D
 
OKEH , BUBYE =)
 
 
 
 
 
p/s: sayangsayangsaia , loveyou =)
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid