merepek ~~

eydafaizal | Tuesday, May 14, 2013 | 0Comments |
 
hei , ida coming .. ngehngeh ..
korang rendu ida tak ??
lama lol tak update blog kesayangan neh ...
tiup habuk siket .. fuhh ... fuhh ..
gedik bukan ??
 
orait , today , ida kembali dengan entri baru =)..
keyh , usha dah tajuk kat atas ??
ohh , semestinya lha kan ??
vongok ida neh kadang-kadang .. hee ..
 
hee , actually ida tatahu nak story apa ..
tuh yang ida buad tajuk cenggitu ..
kuangkuang .. =D
 
setiap hari ngadap blog ..
tapi kepala ketandusan idea nak update ..
 
okay , nak tahu ?
beberapa hari lepas , adek sha ada anta chat kat ida ..
dia mintak ida doakan dia exam ..
okeh , so , ida pon nak mintak tolong korang doakan lha dia yya ..
kesian dia .. ngehngeh ..
 
harituh sempat borak ngan dia kat fon ..
tuh pon dah agak lewad ..
agak lewad lha untuk budak sekolah macam dia an ?
 
hee , bila dia angkat fon , dengar suara ngantuk ..
ala ala seksi gitew .. heee ..
naseb baek lha kakak kau neh pompuan dek , ..
 
yang buad ida terkejut , dia tak tido lagi coz baru lepas bergayut ngan someone ..
siapakah ??
ahh , korang Tanya dia sendirik lha ! ngehngeh ..
ida pon maen serkap jarang jja harituh ..
 
seronok borak ngan dia ..
happening gitew ..
bila Tanya pasal stady , mula lha dia merungut tanak sembang pasal tuh ..
ngehngeh .. tension hek dek ??
amek kaw ~!
baru kau tahu susah jadik student spm ..
 
so , pesan akak , exam buad betulbetul hokeh ..
do all the best ..
 
engat dek ,
bukan senang tau nak jadik senang ..
and tak susah nak jadik susah ..
pilih lha ..
mana yang nak pada masa hadapan sendirik ..
muahh , tayang kau dek <3

No comments:

Post a Comment

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid