saia sayang sayang saia =)

eydafaizal | Monday, May 20, 2013 | 0Comments |
 
 
hei !!
perasan tak ida dah dua hari tak hapdate ini belog ???
ngehngeh .. kompem lha korang tak perasan kan ??
yelah , sappa lha nak jengah belog buruk ida yang comot neh .. =(
okeh , sedeh !!
 
 
ida nak story about my boyfie lagi lha harineh ..
hehee .. korang bosan ???
da ida takda cerita nak story ..
pasal dia jja terlintas kat pala hotak ida neh ..
so , ida hapdate pasal dia jja lha noh ..
harapharap korang baca sampai habes ..
ngehngeh .. sayang korang ketatketat .. <3
 
 
sejak dua menjak neh kan ,
si boyfie tuh asyik sakitsakit demamdemam jja ..
kesian hokeh !
 
tapi nak buad acaner ..
dia kan posmen ..
kena sentiasa komited jalankan tugas walaupun cuaca tak menentu ..
 
si boyfie neh pulak dah lha degil ..
bukan sikit degilnya ,
degilnya tuh , nauzubillah , degil lha !
hahaa ..
 
asal dia bhalek keja jja dia mesti ngadu ,
pening lha , saket belakang lha , badan kebas2 lha ..
sedeh kita neh dengaq ..
tatahu nak buad apa ..
 
di tuh pulak kalau buleh keja ,
bukannya engat hapa dah !
kadangkadang makan pon buleh lupaa ..
dah tuh , tak cukup keja siang ,
dia buleh rajen p sambung buad ot sampai ke malam ..
haiii , mana lha badan tak penad ..
 
 
bila ida suruh dia rehat , dia tanak ..
adoii ..
susah jugak bila dapat orang yang komited sangat dengan keja neh kan ??
 
 
tapi ida bersyukur lha ,
dapat dipertemukan dengan lelaki yang bertanggungjawab macam dia ..
bukan senang lol nak carik lelaki macam tuh sekarang neh ..
 
masuk topic bhalek ..
hah , tadi pagi betapa semangatnya dia gerak g kerja ..
hai lha .. ida yang rasa malaeh nak tinggal tempat tido ..
adoii , kang dia menunggu pulak , ida pon gagah lha jugak bangun siap2 ..
 
kadangkadang risau jugak bila dia asyik focus kerja ..
kenapa risau ??
 
lha , kan dah cakap tadik , dia neh kalau dah buad keja ,
segalanya dia lupa ..
kadangkadang tuh , ida call pon tak jawab ..
sibuk bebenor ..
 
sampai merajuk lha ida neh kadangkadang ..
ngehngeh ..
hamek kau ! pujuk lha sayangs kau neh .. hee ..
 
apa yang mampu ida buad ,
just berdoa pada Allah agar sentiasa berikan dia kesihatan yang baik ..
biar dia ikhlas dan sentiasa semangat buad kerja dia ..
 
 
walaupun kadangkadang dia neh tak dengar kata ,
tapi ida tahu tu pendirian dia and sometime ida kena hormat ..
even dalam geram hokeh ! hee ..
 
 
you all pon talarat nak hamek tahu kan sayangnya ida kat dia neh camana ??
ngee .. =D
 
 
 



cukup lha tuh sampai takat neh hokeh ..
penad dah jari menaip ..
hee , eh , bukan merungut ,
nak blah buad kerja yang terbengkalai ..

maklum lha ,
ida hapdate belog neh kat ofis ..
tengah ngelad lha neh ..
hee .. jangan ekot keh ..
buruk perangai ida neh ..
sebaik ada jugak orang sayang .. ngehngeh .. =D






p/s : korang pon tolong doakan ida and boyfie ida tuh ea .. ida pon selalu doakan korang semua .. in syaa allah .. =)
 
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid