saia tetap akan engat awak ...

eydafaizal | Friday, May 24, 2013 | 4Comments |
 
 
ngehngeh ..
entri kedua untuk hari neh ..
 
tetiba rasa nak cerita pasal kawan baek masa ida kerja kat dalam kem tentera dulu ..
dia neh bapak baek ..
sentiasa ada ngan ida saat susah and senang ..
dia lha satu2nya insan yang paling memahami ida masa tuh ..
 
sekarang neh dia dah bertunang ..
Alhamdulillah ..
touching dia bila ida tak pergi majlis tunang dia ..
padahal ida pon tahu last minit ..
kalau ida tahu awal ,mahunya ida kerah si boyfie amek emergency leave ..
ngehngeh ..
 
 
rapat weh ida ngan dia dulu ..
buad apa pon nak ada dia ..
sebaek satu shift ..
lagilah rapat kami berdua ..
 
hee ..
muka dia suci jja weh ..
harap2 ida dapat g majlis nikah dia nanti ..
 
err , sekarang dah tak jumpa ..
but still contact lha kan ..
kat fb .. fon ..
serius rendu dia ..
jeles tengok dia rapat ngan orang laen dulu ..
ngehngeh ..sekarang tak dah .. wee ...
 
cukup lha tuh ..
neh ida tepek pic dia bebanyak .. hee ..
ada sekalituh pic dia ngan tunang dia ..
hope korang bahagia keyh .. =)
 
kalau korang rasa nak add dia ,
leyh add fb dia sini ..
 
 
grr , sayang awak ketatketat ana .. muahh ..
 
<3
 
 








 
 
 
 
 
p/s : harus lha ada pic ngn ida sekali .. ngehngeh .. =)
 

4 comments:

  1. itu la die. sahabat until jannah. ^^

    ReplyDelete
  2. Hye.. Thanks sebab BW blog sy hari tu. Baru sempat bw balik blog akak. tq. jemput la follow >,< hehehe

    ReplyDelete
  3. Comelnya akak :) Follow balik~ :) Thanks follow ain

    ReplyDelete

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid