SENGET INI BUDAK =P

eydafaizal | Friday, May 03, 2013 | 0Comments |
ngehngeh ,, apakah ??

lai lai nak story neh ..

heyh , engat tak dulu ada satu kali ida pernah bukak cerita pasai adek angkat comel ida ??
actually tak terangkat lagi ..ngehngeh ..

haa ?? tatahu ?? adoii .. menipu lha siket ..
Nampak sangat tak baca blog ida kan kan ???
meh nak cepuk siket .. wee ..

hah , hari neh tetiba ida 'dipaksa ' hupdate blog yang tak berapa nak lawa neh ..

DIPAKSA HOKEH ! hadoii ..

so ida dengan separuh relanya menulis .. hehee
teringat harituh ida janji nak story pasai budak comey neh ..
so hari neh kira ida nak tunaikan janji lha yya ..

walawpon ida neh banyak buadbuad tahu jja pasai dia ,
korang baca lha noh .. ngehngeh ..
ikhlas neh weh ida story ..

ceritanya macam neh ..

hokeh ! macam ida pernah cakap harituh , ida ngan dia belumpon pernah berjumpa lagi ..
ida ada plan nak bhalek Kedah bulan lima neh waktu cuti sekolah ..
gigih hokeh mintak cuti kat bos time orang dok cuti sekolah ..
naseb baek lha ida neh pandai pujuk memujuk bodek membodek ..
so , boleh lha cuty tuh ..

jadik engat nak jumpa lha gadis peramah tak hengat neh ..
tuptup ,  tadik dia chat ida at fb ..
memula dia Tanya ida bila nak bhalek .. so ida pon bagitahu lha dia .. kotkot dia nak plan hapahapa ..
lastlast , dia cakap dia kena g holiday .. =(

sedeh hokeh !
harituh dah r taleh jumpa dia ..
bhalek lagi sekali pong taleh jumpa dia jugak ..
sobsob .. nak bhalek nanges kat bahu si boyfie lha ..
ngehngeh , gatai ida neh !!

actually , ida tatahu kenapa ida rasa close sangat bila borak ngan dia ..
rasa dia caring even dia stil muda dari ida ..
still study ..
dia hamek berat pasal ida ..
dengar masalah ida ..
bagi nasihat kat ida ..
bagi semangat ..
serius terharu sesangat ..
thankz dek ..

ida pon tatahu mana munculnya dia as seorang adek dihaty ida neh ..
tapi tuh lha kan , rasa bertuah dapat kenal dia ..
rasa enjoy bila dia usaha happykan hati ida yang sedia gundah gelana ..
macam ada magik budak comel neh ..
baek budaknya .. bertuah sesiapa pon yang dapat miliki dia .. =)

dia seorang gadis muda yang kuat ..
ida respect dia ..
even dia selalu mengeluh tak kuat lha bagai ..
tapi bagi ida , dia tetap kuat bila mampu hadapi kenyataan hidup yang memeritkan ..

sayang ???
yup !
ida sesangat sayangkan dia ..
tatahu sejak bila .. tapi ida rasa selesa jja ngan dia ..
kalau lha ida berpeluang jumpa dia ..
ida nak pelok ciom dia kuatkuat ..
ngehngeh ..

fefeeling korang baca entri ida harineh ..
ehh , kesah ?? hee ..

ida mengaku ida taktahu banyak tentang dia ..
tapi ida bahagia kenal dia ..=)

doakanlha kitorang dapat bersua satu hari nanti ..
sekejab pon jadik lha ..
dah cukup bermakna dah bagi ida ..

ehh , ida neh asyek membebel pong korang mesti bosan kan ??
neh ida tempekkan gambar dia bebanyak ..
hah , tatap lha wajah kesayangan baru ida neh .. hee ..








hah amek .. comel kan comel kan ??
ya ya .. terima kaseh kerana mengangukkan kepala korang untuk pertanyaan ida ituh ..
memang pon dia comel .. =)
serius tak tipu .. =)

adek sayangs ,
kau tengok akak ciplak pic kau bebanyak ..
marah tak ?? ngehngeh ..
tanak amek kesah okeh !!

btw , thankz coz terima kakak dalam hidup adek ..
thankz coz sudi panggil akak neh kakak ..
thankz coz sudi buad kak jadik gila kadangkadang ..
thankz coz sudi terima kak , dengar masalah kak ..
cuba berniat nak tolong akak ..
thankz sangat adek sayangs ..

rasa terharu ngat atas keprihatinan adek tuh ..
terimakaseh tak terhingga atas segalanya ..
you know how much I starting to love you ..
( woit , apa ida membebel omputih tuh ??)
I love you , love you , and very love you ..
for a thousand of year .. =)

doakan kakak yya sayangs ..
akak percayakan adek ..
akak sayangs adek ..
adek pong jaga diri elokelok ..
engat kakak selalu .. =)

grr .. cukup lha sekadar ini santapan korang untuk entri kali neh ..
sangat tertunggang langgang ayatayat ..
so diharap anda abaikan ketungganglanggangan ayatayat dalam entri neh .. =)




p/s : adek sha ! TAKE NOTE !  I LOVE YOU DAMN MUCH ! <3

No comments:

Post a Comment

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid