si boyfie tinggal eyda :'(

eydafaizal | Friday, May 24, 2013 | 2Comments |
 
 
huhuhu ..
nanges ta habes lagi neh ..
 
si boyfie kesayangan ida tuh tinggalkan ida kat KL neh ..
 
sampai haty bhalek Kedah tak ajak ..
dia plan last minit pulak tuh ..
sebaek dia bhalek ngan abg dia ..
 
 
tapi tappa ..
lagipon dah lama dia tak bhalek kampong ..
kesian pon ada ..
 
last month ida bhalek kampong pon dia tak ekot ..
bukan tak ajak ..
tapi dia kerja kan ..
dengan masa tuh surat banyak lagi coz nak mengundi ..
sampai ke tengah malam kekadang tuh ..
 
so , bulan neh , biar lha dia pulak bhalek kampong ..
dia pon nak tengok rumah pusaka peninggalan arwah makayah dia jugak ..
nak ziarah kubur makayah dia jugak ..
walaupon dia tak pernah merungut ,
jauh di sudut haty ,
ida tahu dia rendu sangat nak ziarah kubur mak ngn ayah dia ..
 
plan asal ,
dia nak bhalek sekali nan ida ..
tapi tak jadik ..
 
but hujung bulan neh ida nak try bhalek jugak Kedah ..
nak sangat hokeh ..
nak jumpa tok ..adekadek .. 
kengkawan semua ..
 
biarlha ida bhalek tuh kejab jer ,
tapi kerap ..
 
ida tahu tok dah rendukan ida ..
adekadek dah call bertanya bila lha kakak kesayangan dorang neh nak bhalek ..
 
yya ,
nanti hujung bulan kak bhalek yya dek ..
kak nak jumpa kembaq ..
nak sangat ..
 
bulan lepas kakak bhalek kembaq takdak ..
depa tak bhalek minggu tuh ..
rendu depa hokeh ..
 
 
nanti kak bhalek kak gtaw yya ..
jangan risau ,
kak tak pernah lupa hampa semua ..
hampa semua always kat haty kak ..
sampai bila2 .. dunia dan akhirat .. =)
 
atie , aku harap kat hang jaga tok kat sana keyh ..
jangan dok ketegaq sangat ..
kesian tok ..
 
ehh , neh entri pasal ida ker pasal boyfie ..
ngehngeh ..
sorry sayang .. =)
 
sayang , bhalek tuh elokelok taw ..
jaga diri ..
jangan lupa makan minum ..
kirim salam mama kat arwah mak ngan ayah ..
doa mama untuk dorang selalu ada walaupon mama tak sempat kenal dorang .. al-fatihah ..
 
 
okeh !
kemalasan nak taip panjang-panjang ..
bukan korang nak baca pon entri ida neh ..
ngehngeh ..
 
last but not least ,
ida rendu nak tengok si boyfie pakai baju melayu neh lagi g solat jumaat ..
=)
 


jangan lupa solat jumaat sayang ..
loveyouu .. <3




p/s : salam jumaat semua .. =)
 
 

2 comments:

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid