belog berhabuk ~~

eydafaizal | Wednesday, June 19, 2013 | 0Comments |
 
 
Ya Allah !!
berhabuk gila dah belog ida neh kan ??
dah hamper dua minggu lebeh tak hapdate belog ..
grr .. hilang dah cita-cita nak jadik pemblogger tegar yang setia .. sigh ...
 
korang rendu ida tak ??
hahaa .. korang tak kesah hek ida hilang ..???
sedeh lha .. sampai haty ... :(
 
 
ida pon tak perasan yang dah lama ida tak berblog ..
memang ida jarang bukak ..
ida perasan gak ..
facebook , twitter apa bagai pon ida dah jarang bukak ..
 
bukan malas .. juz busy tuh melampaw buad masa neh ..
sebab hapa hekk ???
ntah lha .. tapi memang lha ida neh tersangat lha busy menguruskan kerja and hal hal yang laen ..
 
tapi bila pk2 bhalek ,  ida pon blur ..
keja apa actually ??
huh !!  malas pk ...~~
 
jadiknya , setelah sekian lama tak menghapdate ,
hari neh tangan jadik kaku ..
 
tak tahu nak hapdate apa ..
tak tahu nak cerita apa ..
hmm .. hilang habes idea yang sebelum neh ida rasa nk story kat korang ..
 
nantilah satu-satu yya ??
alahh .. dua minggu jja pon ida hilang ..
takda maknanya korang nak perasan kan ..
ida neh jja yang perasaan sangat ..
grr ...
 
 
horait .. malas sudda nak menaip pepanjang ..
idea kering neh woit ~~!
Bubye `~~
 
 
 
 
 
 
p/s : rendu weh kat korang .. rendu kat blog jugak .. huu ..

No comments:

Post a Comment

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid