boyfie's birthdays : nak buad acaner erk ???

eydafaizal | Thursday, June 27, 2013 | 0Comments |
 
 
ehh , hary neh dah 27 jun arh ..
hmm .. that's mean birthday si boyfie lagi seminggu jja lagi ..
err .. lebehh kurang lha ..
 
grr .. tetiba jadik blur ..
nak buad apa erkk ??
dah ada planning nak buad surprise tapi dah tak jadik surprise pulak ..
hahaa .. ngex kan ida neh ..
tak boleh berahsia langsung ngan si boyfie tuh ..
 
ekot plan ,
ida nak buad kecik-kecik jja ..
beli kek , upah orang masak and jemput beberapa orang kawan baek si boyfie ..
 
bajet tak banyak pon ..
cukup lha dalam 15 orang centuu ..
ida bukan orang senang pon nak buad melampaw-melampaw grand ..
 
ehh , bukan ida lha hokeh ..
 
 
ida ekceli pening nak bagi hadiah apa kat dia ..
dia tuh dah lha cerewet .. sigh ...
 
kang kalaw nak beli apa-apa ,
semuanya nak kena Tanya dulu apa yang dia nak ..
 
tak surprise kan ??
 
tapi tuh lha si boyfie ida ..
 
tersangat lha cerewet yang hamat ..
benci ii ~~~ acceyy ... hee
 
 
pasal kengkawan dia ,
nak menjemput tak susah coz dorang neh semua kaki makan ..
tetambah lagi law free kan ??
sigh ~~ nak free jja .. ngeh
 
kata si boyfie ,
kalau tak buad apa-apa pon tappa ..
cukup ida selalu ada ..
selalu pedulikan dia ..
dah lebih dari cukup katanya ..
 
hee .. tapi takkan oda nak stay diam kan ??
tak nak lha ..
 
nak dia tahu yang ida neh always nak dia happy ..
bahagia selalu ..
 
so bagi ida tak salah ..
sekadar mengingati ..
sekadar menghargai ..
sekadar tuluskan haty yang dia tuh penting untuk ida ..
 
kalaw masa birthday ida dia boleh buad macam-macam untuk ida ..
takkan ida tak boleh buad apa-apa kat dia kan ??
erghh ... sungguh tak adil ~~
 
so , ida buad lha majlis ringkas untuk dia ..
walaupun ida neh still blur-blur tatahu nak bagi hadiah apa kat dia nanti ..
 
tappa keh , nanty pasal present tuh ida akan hapdet laen kasi korang tahu ..
korang nak bagi hadiah pon bleh gak ..
ngehh .. tak malu kan ida neh ??
waaa ......
 
oraitt ..
tuh jja kot ..
tatahu lagi macam mana ..
perancangan masih begitu ..
 
harap-harap lancar lha segalanya ..
 
aminn ..
 
 
 
 
 
 
p/s : korang bagi lha ida idea nak bagi hadiah apa kat si boyfie ida tuh nanti ... :(
 

No comments:

Post a Comment

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid