Femly ~~ Norlida Hidayati

eydafaizal | Saturday, June 01, 2013 | 2Comments |
 
 
 
ehh haii ..
Jun sudah sekarang ..
rasa cepat kan masa berlalu pergi meninggalkan kita ??
 
biarlha .. hari-hari yang mendatang sebaiknya dimulakan dengan harapan baru ..
yang lepas tuh lepas lha ..
kan kan ??
 
hokeh ! harineh ida nak story pasal adek kesayangan ida ..
adek kandung tau !
anak yang ketiga ..
 
tak kenal ??
alaa , yang garang gilaa tuh ..
tak engat ??
 
hahaa .. hokeh ..
actually tak terlintas pon nak story pasal budak garang yang perasan cute tuh ..
tambahtambah g hari neh first jun kan ??
rasa macam tak besh jja story pasal dia ..
ngehngeh ..(*marah dia kalau baca .. )
 
tapi ida nak story jugak lha pasal adek ida neh ..
 
kalau korang pernah baca entri pasal femly ida ,
korang mesti tahu budak neh terkenal lha dengan sikap garangnya ..
dia adek ida tapi bila dia marah ,
ida pon kecut perut taw ..
 
kalau nak tahu jugak ,
dia neh jugak merupakan genetic paling garang dalam keenam-enam orang kami adek beradik ..
 
kenapa ??
ntah lha .. hang ikot perangai sappa lha neh dek ??
 
kalau tengok muka ,
sekali tengok memang kompom lha jatuh haty ..
tapi sekali korang tengok jelingan dia ..
ngeh ! buleh naik bulu roma tahu ??
haa .. takot tak ??
sila lha takot .. weee  =D
 
grr .. tak reti lha ida nak merepek pepagi sabtu neh ..
jom lha layan pic dia neh ..
 
 




haa .. kan ida cakap dia neh Nampak jja lembut ..

hah , baru teringat ..
tadik tetengah online Fb ..
si adek neh antar chat ..
Tanya dia cun ke tak ..
ngeh ! rasa macam nak ketok jja kepala dia nan keyboard ..


err .. merepek panjang sudah ..
okeh lha , bai !





p/s : weh , dia neh kuat perasan woo .. grr
 

2 comments:

  1. alololo....si adik comel macam kkak dia jugak..
    heheheh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee .. dhea comel tp garang lorh ! =D

      Delete

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid