kami :) ~~

eydafaizal | Thursday, June 20, 2013 | 0Comments |
hah .. entri neh ida nak story pasal kami berdua ..
ngee .. kami berdua ??
tak mungkin lha korang lupaa kan ?? hahhaa ..
mentang2 lha ida tak hapdate dah almost dua minggu ..
huhuu ..
 
okeh .. tanak merapu merepek ..
I is pernah cerita kan yang boyfie ida neh agak kurang nak bergambar ..
maluu katanya ..
or paling tidak pon , dia bagi alasan yang dia tak secantik ida bila nak bergambar ..  
ngehngeh .. alasann diaa......
rasa macam nak cepuk dahi dia tuh .. hahaa ..
 
tapi sekarang neh , dia agak mudah bila diajak bergambar ..
I don't know why ..
maybe sebab dia perasab yang dia dah hensem kott ..
ngehh .. (tapi betul hokeh ~~ dia tersangat lha melting sekarang ..)
angau ida neh rendukan dia ..
gedik bebenor walaupun baru jja jumpa .. adoii ..
meroyan ..
 
 
 
 
korang tahu macam mana ida rasa ??
tatahu lha kenapa sekarang neh rasa macam dia neh lha satu-satunya yang selalu buad ida bahagia ..
mungkin sebab jauh dari femly ..
mungkin hanya dia yang dekat ngan ida kat sini ..
yang selalu jaga ida ..
selalu lengkapkan keperluan dan kemahuan ida ..
 
sayang dia sangat...
 
 
 


dalam garang-garang dia pon , dia tak abaikan amanah tok ida untuk selalu jaga ida kat sini ..
dalam tegas-tegas dia pon , dia lha yang selalu pastikan diri ida neh lengkap serba serbi ..

biar dia selekeh asalkan ida neh sentiasa cantik ..
biar dia tak bergaya asalkan ida neh sentiasa menarik ..
ngeh ~~! padahal sama jja dia tuh ..




sesajja kehh entri neh ..
bukan nak berlagak or apa ..
just sebagai ingatan ida ..

ida tahu boyfie suka kerling2 blog neh ..
dia pon menegur ida hari tuh ..
lamaa tak hapdate blog ..
yang ida neh , " erkk ???" .. pastuh buad muka tak kisah ..
selamba badak ida kena perli ..
" mana azam nak jadi blogger tegar ??"
ceh ~~!! spoil ...

so I is ikot okeh ..
ngee .. lagipon memang rendu beriban kat belog neh ..
dah lha baru nak bernafas , tuan belog neh dok buad gedik tanak hapdate pulak ..
sedeh belog neh kang .. ngee ..

kot-kot lha kalau dia sudi baca , aceyy ,
ida tahu dia memang pengikut blog simple yang agak hodoh neh ..
terharu k terharu ..



 
 
2 minggu lagi ada sebuah tarikh penting untuk dia ..
hary ulangtahun kelahiran dia ..
dua minggu lagi but I is dah plan something untuk dia .. ~~
nak tahu apa , tunggu lha entry selepas dua minggu lagi yya ??
tuh pon kalau rajen nak hapdate ..
ngee ..
 
 
 
aku sayang kau lha Faizal ~!
 
 
 
ehh .. malas dah nak merepek ..
nak g makan .. daa ...
 
 
 
p/s : kejutan apa erk ida nak buad lagi untuk dia .. korang ada suggestion ??

No comments:

Post a Comment

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid