kenangan yang menyesakkan dada~

eydafaizal | Monday, June 03, 2013 | 0Comments |
 
okehh ..
takda mood actually hari neh nak hapdate belog neh ..
tapi cam ada something nak cita after ida try stalk Fb someone tadik ..
 
jadik kerja ida merobek mencarik Fb budak neh ..
 
sappa ??
my EX !!~
 
nak tahu ??
sejujurnya , ida tak tahu punca kenapa kami putus dulu ..
maybe salah ida tapi ida dah tak hengat ..
taleh nak salahkan dia jugak ..
maybe dia termakan dengan apa yang kawan ida ceritakan kat dia ..
 
yya !!
kawan punca ..
kawan baik tahu ??
masa tuh baru terpikir ,
ada jugak kawan yang makan kawan dari belakang macam dia tuh ..
 
ntah .. kawan tuh pon ida dah lost contact ..
malas nak hingat benda lepas ..
tapi after ida stalk fb ex ida tadik ,
ida rasa sebak ..
rupanya dia salahkan ida atas semua yang jadik ..
 
terpikir tetiba ..
menyesalkah dia kenal ida ??
 
masa kapel ,
dia cukop prihatin ..
cukop dengan kasih sayang dia ..
perhatian yang dia berikan ,
semuanya jelas sempurna ..
 
 
malang jja putus tanpa perkhabaran ..
rasa diri tak dihargai ..
sedih , sayu , kecewa ..
 
kenapa mesti dia percayakan kata-kata kawan yang bangsat tuh ??
tak boleh ka bertanya pada ida ??
 
tah ..
actually , tak guna menyesal ..
tak guna ingat perkara yang dah lepas ..
 
tapi sedikit terkilan bila dia terus hilangkan diri ..
dia block fb ida ..
senyap !!
sepi tanpa berita ..
tak bolehkan kekal sebegai sahabat ??
 
biar lha ..
biar dia bahagia dengan pilihan dia sekarang ..
dah lama rasanya benda neh berlalu ..
tak guna dikenang ..
cukop-cukop lha ..
 
 
 
 
 
 
 
 
p/s: hikmahnya , ida dah dapat seorang lelaki yang sangat menghargai ida sekarang .. :)
 
 
loveyou sayang : MOHD FAIZAL JAMALUDDIN :)
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid