birthday si boyfie : hadiah ~~

eydafaizal | Tuesday, July 09, 2013 | 1Comments |
 
dah nama pon hari jadi ..
kira adat lha ada bagi hadiah kan ..
apatah lagi dari tunangnya ini ..
gigih nak buad surprise ..
tapi tak menjadi ..
 
sobsob ..
ida tak pandai simpan rahsia hokeh law ngan si boyfie tuh ..
jujur lha kononnya .. cehhh ....
 
horait ..
korang nak tahu apa hadiah yang ida bagi dia ???
 
jengjeng ....
 
 
 
 
Samsung galaxy Y sebijik ..
ngehngeh ..
 
 
sebulan sebelum neh ..
dia hadiahkan handphone neh kat ida sempena hapa tah ..
sesuka dia jja tetiba nak bagi hadiah ..
tapi ida anggap dia bagi tuh sempena hadiah anniversary perhubungan kitorang ..
 
hah .. ida dapat yang warna hitam full set ..
adoii ..
 
 
lastly , bagi dia phone yang sama sempena hadiah birthday ..
cuma dia punya phone pink-silver colour dia ..
hokeh jeles ... tapi tappa lha ..
asalkan dia happy ..
 
 
then harytuh ida ada cakap ida belikan dia jam kan ??
hah , neh dia jam tuh ..
taraaa ......


 
 
pic tak clear ..
ida yang pakai neh ..
sesajja try jam baru orang tuh ..
 
huhuu ..
engat dia dapat jam neh , 
dia nak bagi G-Shock dia tuh kat ida ..
tapi sighhhh ......
 
boleh jalan lha ....
dia pakai jugak g kerja ..
dia just pakai jam yang atas tuh bila kua jenjalan jer ..
 
ohh .. sentap I .....
 
selain tuh ,
ida bagi dia card birthday ..
dah hapdate dah entry lepas ...
naseb lha dia dapat tunang yang minat pink .. muahahaa ..
card tuh pon warna pink ..
handphone pon pink ..
ngehngeh .. kau kena belajaq bersyukur abg posmen ~~!!  ngeee ...
 
 
 
 
p/s : nanti I upload pic sekitar majlis hokehh .. gee ...
 
 

1 comment:

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid