jam tangan itu ....

eydafaizal | Tuesday, July 02, 2013 | 0Comments |
 
 



orait ..
haryneh nak cerita pasal jam tangan ..
ngehngeh .. ekceli ida suka jam stail besar-besar ..

jam feberet : of cos lha G-Shock kan ...
sebab ??

rekaan ringkas .. menarik ..
selesa dipakai .. tahan lasak ..
and sesuai untuk remaja lelaki dan perempuan ..

apa ingat perempuan tak boleh pakai jam besar-besar ker ??
ngehh !!

jam kat atas tuh , ekceli not my jam ..
sengaja eksyen jab ..

itu jam si boyfie ..
tapi disebabkan I is jeles tengok dia pakai ,
so one fine day ,
I is bodek dia .. ngada-ngada siket ..
dapat lha pakai jam tuh ..
ngex ... hahaa ..

dah nama pon jam peberet ..
bila pakai rasa cam takmau bukak dah lha kan ..
hahaa ..

so , bermula lha rancangan jahad ida .. muahahaa ..

hary sabtu hary tuh ida g midvalley ngan kawan ..
so ronda punya ronda ,
I is ternampak jam tangan ..
bukan yang G-Shock tuh ..
yang laen .. don't worry coz nanty I akan update entry jam tuh pulak untuk u kay ??
hahaa ..

so , planning nya ....

kan sabtu neh birthday boyfie ida ..
so , ida pon dengan spontannya memilih dan membeli jam baru untuk si boyfie ida tuh ..
engat nak buad surprise lha kan ..
tapi tak jadikk ..

cos perasaan teruja nak memakai G-Shock ditangan I semakin berleluasa ..
ngehngeh .. macam tak pernah pakai u .. hee ..

so , ida bhalek jja dari midvalley ,
ida jumpa dia ...

terus ida bagi jam tuh kat dia ..
yyeeeerrrrrr .. terus bagi ..
dengan tak balutnya .. kata pon hadiah kan ?? ngehngeh ..
takdak maknanya ..

naseb kau lha boyfie ..
I is tak pandai nak surprise-surprise orang keh .. huhuu ..

so I is paksa dia mencuba jam yang bergaya itu .. hahaa ..
tanpa dia sedari yang ida neh ada motip laen kat situ .. kahkah ..
kuang ajau tunang kau neh dear ..

okehh .. pasal hadiah dia tuh ..
nanty ida update keh ..
terlupa amek pic ..
hahaa ..






p/s : korang hagak berkesan tak motif ida ???

 

No comments:

Post a Comment

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid