saia Norlida Hidayu ~~ tanggungjawab ~~

eydafaizal | Monday, July 01, 2013 | 2Comments |
 
 
 
ngehh ..
bajet takda orang kenal kau arh kan ida ???
 
hokeh ..
korang mesti terpikir kan .. kenapa tetiba ida update pasal Norlida Hidayu neh ..
 
hahaa ..
macam promote diri sendiri pulak ... ngee ..
 
tak lha .. macam neh ..
ida diamanahkan untuk mempromosikan sebuah produk ..
tapi ida neh bukan duta lha yya ..
ida mohon sangat produk neh dapat sambutan dan galakan ..
sebab ida terlalu lha memerlukan wang saku lebeh ..
 
aiceyy .. mementang raya nak dekat kan ??
hehee .. oraitt , back to the story ,
 
produk neh ida akan perkenalkan dalam entri lain ..
kalau lha ada yang berminat , sila lha whatsapp ida or pm ida kat facebook neh ..
 
ida tersangat lha mohon anda anda semua neh membantu ..
membantu macam mana ??
 
alaaa .. macam mana pon tappa ..
hee ... bantu ida war war kan produk yang akan ida perkenalkan nanti ..
 
produk tuh baru setahun bertapak di Malaysia ..
ida mesti lha cuba dulu sebelum nak jalankan produk neh and hasilnya memang superb ~~!
ida jamin korang takkan nyesal kalaw cuba ..
 
hokeh ..
cukop lha cakap pasal produk kan ??
ida nak kumpul bahan dulu and nak stady betulbetul about produk tuh ..
 
mohon korang support ida yang still muda belia neh .. ngehngeh ...
 
 


grr .. motif gambar itu ditempek kerana terasa entri tidak meriah disebabkan takda gambar ..
lha , kau baca lha tajuk entri tuh ..
kan ada nama ida ..
mesti lha kena tempek gambar ida neh haa ...


 
 
fed-up lha korang menengok qupa ida yang selekeh bebenau ..
muka teruja tuh hokeh nak buad bisness ..
harap membantu ..
 
nak kekalkan bisnes produk tuh selama mana yang boleh ..
ida berdoa sangat agar dipermudahkan segala ..
 
nanty ida akan kenalkan segalanya ..
mungkin korang pernah Nampak or mungkin tak ..
yer lha ..
kan dah cakap produk tuh baru setahun bertapak kat Malaysia neh ..
 
keh .. tuh jja .. Bubye !!
 
 
 
 
 
p/s : korang tolong ida promote kat kengkawan korang lagi bagus taw .. ngee ....

2 comments:

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid