THROWBACK : nikah ~~

eydafaizal | Monday, October 21, 2013 | 0Comments |
 
 
hamboih kau ida ,
dah berkurun baru nak berhapdate hek ??
ohh fedulik pulak kan ?? dah kau kata pon throwback .. ngeh ..
 
akad nikah aku adalah akad nikah paling simple .. accey ..
hahaa .. kenapa simple ??
sebab aku ngan asben dinikahkan dalam bilik meeting masjid ..
bilik meeting ker ?? ngeh .. tak sure tapi macam bilik meeting ja ruponya .. hahaa ..
 
plan asalnya mestilah kat dalam masjid nan luas tuh kan ..
tapi kebetulan pulak hari aku nak nikah tuh masjid tuh digunakan untuk program keagamaan ..
harus lha kami yang beralah kan?? setakat nak buat akad nikah ja ..
tak memerlukan kawasan yang besar untuk perkara yang tak lama pon orang kata ..
 
tapi majlis tuh bagi aku cukup bermakna ..
sebab kat situ titik permulaan aku sebagai isteri ..
dan hanya Allah yang tahu betapa bersyukurnya aku dikurniakan suami yang cukup menyayangi aku setulusnya dan sanggup menerima aku apa adanya ..
 
okeh ...seriously , entri kali neh terlalu banyak gambar .. ngee ..
 
so , tataplah ... setiap gambar ada kenangan kan ???


 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 



 

 

 



 
 
 
 

No comments:

Post a Comment

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid