again ~ thanks sayangs .. :))

eydafaizal | Tuesday, November 26, 2013 | 3Comments |
 
Alhamdulillah .. dah tua pon aku .. ngehngeh ..
 
semalam kan birthday aku ..
so lepas balik kerja , asben ajak aku g satu tempat ..
aku pon ngikut jja lha kan ..
walaupun masa tuh kepala neh berdenyut lha hai .. sakit nau ..
tahan jja lha .. demi laki tersayang .. hahaa ..
motip sangat kan ?? hee
 
kau tahu mana dia bawak aku ?
dia bawak aku g jusco jja pon .. ngeh ~!
tapi aku ikot jja lha rentak kaki dia kan .. hahaa ..
 
dia masuk dalam jusco tuh baru dia Tanya aku ..
 
dia : mama tak makan lagi kan ?
aku : belom r .. takda selera .. pening .. :(
dia : nak g klinik ka ?
aku : (gelenggeleng .. hahaa ..)
dia : kita g makan dulu ehh ?
aku : ok :)
 
laju nau dia heret aku masuk Kenny roger you .. hahaa ..
aku neh jakun r , tak pernah lha hai aku masuk makan kat Kenny tuh ..
habes dasyat pon kat MCD .. tak pon kepci ..
sushi pon jarang-jarang ..
 
laki aku selamba ja order .. ehh , macam makan kat hotel dah rasa .. (jakun)
siap amek order bagai .. adeh lha .. hahaa ..
aku yang tak pernah makan kat situ , sekali bukak buku order , mak aii ,
mahal nau .. telan airlior aku tau ..
aku pandang laki aku .. selamba dia kata .." order ja apa pun .. "
aik , mementang kau gaji kan semalam faizal ~!! hahaa
rezeki jangan ditolak weh ~! ngee ..
 
 
 
menu neh dulu sampai .. apakah ?? hahaa ..
aku order oren jus .. dah itu ja yang aku rasa murah ..hahaa
walaupun laki nak velanja kan .. haeh .. segan aku ..
 
 
 
haa , neh ja yang aku order ..
tatahu nak order apa kan .. hahaa .. tapi siyest , ayam dia besau .. hahaa ..
 
 
 
tuh apa yang laki aku makan ..
sedap weh spaghetti dia .. nyummy sungguh ..
time-time tuh jugak aku rasa nyesal tak order benda tuh .. ngeh ..
 
 
 
dan kau tengok wajah lakiku melantak spaghetti .. huhuu ..
aku terkial-kial menghiris ayam .. hahaa
sebaekk ayam tuh tak terbang hoi .. ngee ..
lambat nau aku hiris , last -last , laki aku jugak yang tolong ..
hahaa .. dasar binik manja .. !
 
 
 
btw , aku berterima kasih gila kat laki aku sebab sudi velanja aku kan ..
mahal weh .. rm 70 dua orang .. adoi .. rugik aku rasa ..
dah dia kata aku birthday girl kan .. kena lha ada sikit makan-makan .. hee ..
thanks suamiku .. velanja lha lagi .. hahaa ..
 
last but not least .....:
 
 



 
 
muka budak sambut hari tua semalam .. ngehngeh ..
 
 
 
p/s : thanks pada semua yang wish .. hee .. lebiu all .. :))
 

3 comments:

  1. kenny rogers. wah pilihan yg menyihatkan. hehe

    ReplyDelete
  2. Kenny Roger memang mahal. Tapi sekali sekala takpa la kan. Apa pun selamat hari lahir..

    ReplyDelete

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid