aktiviti : minggu setem

eydafaizal | Tuesday, November 19, 2013 | 11Comments |
 
 kau hengat aku jenis suka nau jenjalan tanpa tujuan ??
memang bukan akulah kan ..
lelagi law nak pergi jauh-jauh ..
semata-mata nak cuci mata ..
heh .. tak payah verangan sangat lha hai ..
 
minggu neh ada minggu setem kat time square ..
dapat jja tahu , memang aku memerap r kat laki aku ..
suruh bawak kann.... harus lha ..
aku memang minat sikit setem setem neh ..
walawpon tak lha sampai tahap mengumpul lagi kan ..
 
bagi aku setem neh unik ..
kenapa ?? aku pon tak tahu nak explen ..
 
ahad hari tuh aku pegi ..
semata-mata nak tengok pameran setem tuh kau taw .. hahaa
laki aku pun semangat nak nengok ..
al maklumlah .. dia kan budak POS MALAYSIA jugak ..
bahagian jja lain .. ngee ..
support kempen compeni katanya .. cehh ..
nasib baek aku minat .. ngehngeh ..
 
pergi time square dengan niat nak tengok pameran setem jja ..
tapi nan hado .. nipunya kalau kat time square tuh kau menengok jer yer dok ??
haha .. sudahnya aku Berjaya membodek laki aku untuk beli kasut .. ngee ..
ehh dia pon beli taw .. tamaw kalah tuh .. sigh ..
 
aku saited tengok setem banyak- banyak ..
sampai lupa amek gambar .. pheww ....
 
tak silap aku pameran tuh sampai harineh kot ..
sampai pukol sepuluh malam jabgi ..
ehh , sempat lagi neh kalau kau nak g nengok ..
kot lha kau jakun setem macam aku ..
kompem terujaa .... ngee...
 
ehh , aku tak banyak gambar dihari kejadian ..
teruja melampau kot .. hahaa
so neh ja yang sempat snap guna 360 fon aku ..
yang lain dalam fon laki aku ..
sekali ngan gambar gambar kandid aku laki aku amek ..
susah nak jumpa time aku bebetul jakun katanya .. sobsob ..
sadis ayat kau faizal ~~!
 
okay .. neh jja gambar aku ada ..
harap maaf okay ..
mood bergambar merudum .. caitt ..
 
 
 

 

 

 

 
 
kau tengok kau tengok ..
sikit kan .. ?? neh ja ada dalam fone aku .. ngehngeh ..
 
sebenarnya banyak weh setem2 ..
tak cukup derang tayang kat papan pameran ,
berbijik-bijik album ada untuk kau belek ..
siap derang jual lagi setem okay ..
dari Negara lain pon ada ..
so kalau sempat , yang dekat-dekat tuh ,
silalah terjah ..
harini last tuh ... ok daa ....
 
 
 
 
p/s : boleh laki aku garu kepala bila aku cakap aku minat setem .. ceh ..
 

11 comments:

  1. Hobi suka kumpul setem ke ? Zaman sekolah dulu , siapa banyak kumpul setem cikgu bagi hadiah (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh .. sekolah ida dulu takda pon cekgu bg hadiah kupul setem

      Delete
    2. sekarang boleh beli setem letak gambar sendiri :)

      Delete
  2. hehe.. best jgk kalau hobi kumpul2 setem ni kan. singgah sini ye :)

    ReplyDelete
  3. sha pun suka kumpul setem...bestkan...

    ReplyDelete
  4. Haiii.. cakkk...
    Done follow sini no. 241,
    Jom follow me back.. salam kenal.. heee..

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    n my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Banyaknya setem. Singgah dan follow blog eyda

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum...
    akak pun minat kumpul setem dan duit lama....

    ReplyDelete

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid