HAPPY BIRTHDAY NUR AMALINA WAHIDA DAN .............

eydafaizal | Monday, November 25, 2013 | 0Comments |
 
 
ehh .. banyak pulak entri haku hari neh ..
ehh tappa .. semangat menulis menebal pulak harineh ..
ngehngeh ... menulis lha sangat kan .. motip hokeh !
 
horait .. entri neh khas untuk ana ..
harineh kan birthday dia ..
so , this entri for you sayangs ..
 
 



 
dear ,
 
NUR AMALINA WAHIDA ..
 
heyy ~~!  happy birthday to you ..
happy birthday to you
happy birthday to ana ,
happy birthday to you .. yeyy .. hahaa
 
orait ana ,
aku nak ucapkan kat kau selamat hari lahir ..
semoga kau panjang umur murah rezeki ..
semoga cecepat kawen macam aku .. ngeh ..
semoga kau sentiasa bahagia dengan kehidupan kau ..
kau adalah kawan yang baek bagi aku ..
selalu jja ada untuk dengar luahan aku , masalah aku ..
thanks sebab jadik kawan aku okay ?
muahh .. sayang kau ana ..
 
ehh , korang nak tahu ?
birthday ana dengan aku sama ~!!!
hee , happy birthday to me too .. ehh ??
hahaa ,
so that mean , harineh birthday aku jugak .. ngee ..
hadiah mana hadiah ?? acceyy .. kihkih ..
 
 
horait .. korang leh add kawan aku si ana tuh kat fesbuk ..
SINI  yer ...
 
 
p/s : thanks leyzza coz buad entri untuk wish birthday kat aku ..
nak baca ? klik SINI .. hee .. daa ..
 
 

No comments:

Post a Comment

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid