wedding ~~ puteri & syazlan

eydafaizal | Sunday, November 03, 2013 | 1Comments |
 
err , agak-agak terlambat tak haku nak ucap selamat pengantin baru kat derang neh ?
hee , tak kisah lha kan ,
asalkan derang dah pon selamat diijabkabulkan ..
 
tahniah puteri ..
tahniah syazlan ..
aku dah agak jodoh korang panjang ... acceyy .. hahaha
 
first aku nak mintak map sebab aku taleh join majlis korang ..
jauh tuh Kelantan .. aku dah r tak pernahnya sampai kesitu ..
hee .. sorry .. bukan taknak pergi , kebizian terserlah baru-baru neh .. hikhik ..
map yer puteri sayangs ..
 
second aku nak mintak hampun sebab aku curik gambar kau kat pesbuk kau ..
nak buad entri neh r ..
kang kau cakap aku dah lupa kau pulak kan .. adeyy ..
aku ingat r weh .. tak berkesempatan nak jumpa jja .. hee
 
ehh , entri neh sangat banyak gambar .. hee ...
layan jer k ..
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
tahniah sekali lagi wehh ..
nanti bila-bila aku g kat kau okay ?
btw kau memang cun .. cayalah puterii .. hikhik ..
 
 
 
p/s : meriah kan ??? hee
 

1 comment:

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid