biziii ~~

eydafaizal | Sunday, December 08, 2013 | 1Comments |
 
 
hai korang ... :)
 
orait.. dah lama kan aku tak hapdate blog ,,
kesian blog kesayangan aku neh ,,
selalu nau disisihkan .. ngeh ...
 
mood aku untuk menghapdate blog adalah tinggi ..
tapi lahai , banyak sangat halangan aku ..
bizi mengalahkan perdana menteri ..
ujung tahun dah katakan ..
macam macam bos suruh aku buad ..
hai bos , penat I taw .. haehh ..
 
GA aku ada banyak lagi masa nak tamat ..
jemputlah join okay ..
pada yang dah join .. thanks bebanyak okay sebab support GA aku tuh ..
sangat-sangatlah aku hargai ..
 
tapi aku tak sempat membelek lagi satu persatu ..
tak sempat lagi nak blogwalking ..
tak sempat nak follow back ..
tak sempat nak balas kunjungan .. hee ..
 
dah namanya pon bizi kan ..hee ..
macam muka mintak penyepak jja ayat tuh kan ?? sigh ..
nanti aku spend time untuk tuh okay ..
don't worry .. :)
 
dalam kebizian aku ,
aku sempat balik kampong minggu lepas ..
amik tok ngan adek adek aku ..
then sekarang tengah ada masalah sikit ngan rumah ..
guest what ? aku ngan asben dah kena tipu ngan owner rumah baru sebelum neh ..
dah macam apa lagi .. berapi aku .. haehh ..
 
tu cerita next entri keh ..
aku malas nak kedabakkan kat sini sekali harung ..
fenat k fenat .. haehh ..
 
orait .. tuh jja kot .. Bubye ..
 
 
 
 
p/s : join taw GA aku .. banyak masa lagi neh .. :)
 
 
 

1 comment:

  1. hi fae singgah sini :) tyt hehe biasa ler kan hujung tahun busynyer tak sudah hehe

    ReplyDelete

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid