kasut ~~

eydafaizal | Sunday, December 15, 2013 | 0Comments |

 
Alhamdulillah ..
akhirnya .. dapat jugak kasut baru ..
ngehngeh .. tuh pon beli tak plan ..
 
a few day lepas ,
aku ngan suami pergi danau kota ..
memula tuh plan untuk carik inner sahaja ..
alaa , aku punya tabiat mengumpul inner sekarang neh .. haehh ..
penuh kotak tapi yang pakainya satu dua jer .. sigh ..
laki aku pasrah ngikut .. ngee ..
satu lagi sebab nak membodek lha kan .. ngee ..
 
jalan jalan keliling kawasan danau tuh ..
dapat lha aku membodek selendang dua helai ..
dapt jugak menarik inner magik dua helai ..
 
ehh , inner magik adalah sangat best tahu ??
best jer pakai ..
muka bulat tak Nampak ..
Nampak bujur jja muka ..hahaa ..
so tak Nampak tembam disitu .. .. kahkah ..
 
then , mata aku sempat jugak menilik sehelai jubbah .. ngeh ..
tilik punya tilik , (siap try lagi) ,
lastly aku pon rembat jugak ..
hahaa .. kesian laki aku kena bodek ..
habes duet kau yang .. haha ..
tappa .. nanti mama velanja makan kepci peberet papa tuh yer .. hee ..
 
jalan punya jalan lagi ,
tetiba suami masok dalam kedai kasut ..
ehh , takkan laki aku nak beli kasut tuk dia lak kan ..
dah kebanyakkan kasut kat situ semua perempuan punya ..
pilih punya pilih ,
dia suruh aku try ..
ternganga aku taw .. hahaa ..
tapi dalam hati terkial suka .. hee
 
kasut yang dia suka tuh takda saiz kecik .. besar okay ..
saiz 8 ,
tapi elok jer lha masok kaki aku yang panjang saiz 6-7 neh .. haehh ..
tapi tetaplah Nampak serabai coz rasa besar kasut tuh ..
tappa tappa ..
daku bersyukur hokeh ..
sebaek laki kau nak velanja ida .. sigh ..,
 
 
 
 
 
 
tuh lha ghopernyer kasut peberet laki aku yang dia beli tuk aku ..
aku hokeh jja ..
walaupon besau kan ..
tapi hargai lha dah laki nak beli ..
dari kau mintak dia buad donno kan .. memang phfff ........
 
ehh .. takat tuh jja kot ..
penad aku nak menaip .. kehkeh ..
Bubye ..
 
 
 
 
p/s : malam tu gigijh membeli barang aku jja berates ratus .. kesian kau suami .. haha .. nanti velanja lagi yya ..
memuah .. sayangs awakk .. grr .. :))

No comments:

Post a Comment

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid