permulaan : Ephyra :))

eydafaizal | Saturday, December 14, 2013 | 0Comments |
 
kemahen kan tajuk tuh ??? ngehngeh ..
 
orait .. tak payah nafikan ,
semua orang mesti dah pernah dengar tentang Ephyra kan ???
 
aku pon dah mula terjebak .. hahaa ..
 
nak try .. mungkin produk neh sesuai ngan aku kan ..
manalah tahu ..
aku mencuba ..
biar Allah yang tentukan hasilnya ..
 
aku mula berminat dengan Ephyra neh dah lama ..
tapi macam teragak agak ..
yelah , kau tengok harga pon dah telan air liur aku .. sigh ..
tapi bila aku baca blog yang rata rata menunjukkan kepuasan derang terhadap Ephyra neh , 
aku pon jadik teruja nak cuba ..
 
so , gigihlah aku membodek suami kesayangan .. hahaa ..
sebahek lha dia bagi hoi ..
tetiap bulan tuh nak suruh dia sponser .. sigh ..
 
alahh .. demimu jugak suami .. kahkah ..
kuang ajau aku neh .. hee ..
 
bila suami izinkan ,
(sponser dia tuh penting sebenarnya , )
terus jja aku carik ejen pengedar Ephyra neh .. hee ..
harituh aku carik , and hari yang sama jugak aku bank in duet masok akaun ..
kau tengok kau tengok ... lajju kan aku ?? hahaa
 
 
dan taraa ...
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
haa .. aku amek dua kotak terus .. dasar sangat kan menghabeskan duet laki ..
alah .. pihak Ephyra buad offer best ..
and aku rasa masih berpatutan ..
 
aku takot jugak sebenarnya ..
sebab sebelum neh aku neh tak pernahnya konsisten dengan sesuatu produk ..
kang bila tak konsisten , bila nak Nampak hasil kan..
aku nak atasi masalah rambut gugur aku neh jja ..
dah teruk sangat katakan ..
rimas tau asik asik kena sapu rambut yang hampir setiap pelosok rumah ada ..
haehh .. sungguh , rimas ..
laki pon dah merungut ..
sebab tu lha aku bagi alasan kat laki aku nak try Ephyra sebab tanak bagi rambut gugur dah ..
lajju jer dia angguk .. haa ..
Nampak sangat kau kann tak suka rambut aku bersepah sana sini, .. phfff ..
 
korang boleh jer baca tedtimoni testimono yang kebanyakkannya Berjaya ..
ehh malas pulak aku nak bagi link .. hahaa ..
kau google jja lha .. jangan malas .. ngee ..
google jer Ephyra ..
segala jenis macam blog pasal neh ada .. haa ..
larat tak larat jer kau nak baca .. hee ..
 
 




ohh .. aku beli dua kotak ephyra and dapat free 2 shaker , free 2 bag ephyra , dan free this showergel 250ml neh ..
ahha , also penghantarannya free postage .. :))



 
 
in syaa allah .. aku akan cuba disiplin untuk try produk neh ..
in syaa allah , kalau Allah izinkan Ephyra neh sesuai untuk aku , Alhamdulillah ..
moga moga lha ..
 
 


 
 
aku order this from sis izzahadi ..
boleh contact sis tuh kat num neh .. 019-2198619
atau contact jer terus pihak Ephyra sendiri .. 019-3999238/ 03-41417889
 
boleh search istagram pihak Ephyra : @ephyra2u
and instagram sis izza : @izzahadi ..
 
banyak lagi ejen sebenarnya ..
korang boleh detail sendiri mana satu korang nak .. hihik ..
aku neh pakai deal jja tuh .. dasar sangat kan ??
hee ..
 
 
 
 
p/s : nanti aku review eh ephyra neh berkesan ker tak pada aku .. huhuu .. :)))
 
sekian ..

No comments:

Post a Comment

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid