silent reader ..

eydafaizal | Tuesday, December 10, 2013 | 3Comments |


okay ,harineh aku nak luahkan pendapat aku ..
pasal apa ?? 

err .. aku pon tatahu nak explain aguaner .. ngehh ..

okay macam neh ..
korang blogger yang suka berblogging ..
yeah right , memang lha korang suka kan , kalau tak suka takdanya korang nak berblog blog bagai ..

okay , korang blogging , then bila korang nak up kan follower , 
mesti sometime stress kan ??
aku neh kira baru lagi r berblog ..
dan aku pon ngaku arh yang sometime aku nye pageview tak naik kan ..
seteresss aku weh .. ngehngeh .. 
padahal takda menda pon ..
haku pon hapdate entri kengkadang jja .. sighh .. [femalas kan ]

aku minat blogging .. minat baca blog .. minat blogwalking ..
alahh .. semua yang berkaitan dengan blog lha kan ..
aku selalu terjah blog yang best best ..
sebab bagi aku semuanya menarik ..
then aku suka baca semua blog ..
stalk .. tanpa jejak kenkadang ..

tapi makin lama , komitmen aku pada kerja buad aku lupa yang aku ada blog ..
ehh ?? hahaa ..

so bila jja aku ada masa curik curik peluang bukak blog ,
seboleh mungkin aku akan stalk satu satu blog yang aku minat ..
aku akan try stalk blog reader reader yang tinggalkan jejak kat chatbox aku ..
bila aku berpeluang , aku akan follow or followback blog blog tuh .. 
kerja senang kan .. dah ada dah pon link kat situ .. 
larat ngan tidak ajalah kau nak ngadap kan ..
dah kate kau lama tak bukak blog.. sighh ...

kebiasaannya perangai aku neh ,
aku lebih suka stalk blog orang ..
tanpa jejak ..

sebab ???

aku pon tak pasti kenapa .. muahaha ..

pendapat aku r , 
silent is better .. cehh ,.. hahaa ..
tapi kenkadang , aku tinggalkan jejak untuk orang senang carik blog aku .. 
[iyer ker macam tu ]
bila aku stalk blog orang secara diam , 
aku lebih pada perhatikan cara dia berblog ..
dah kate kau blogger baru kan ..
nipu nau lha kalau kau automatik pandai buad segala .

aku masa awalnya , 
mula jja berblog , jadik jakun tak tahu apa ..
aku blur weh ..
dengan nak edit cantikkan bagai ..
pening aku mikir ..
tak pepasal mood nak update entri tergendala .. 
frust punya pasal .. ngeh ..

kesimpulan sebenarnya neh ,
korang yang pernah singgah blog aku neh ,
yang follow aku tapi aku tetaplah tak follow back ,
nanti aku follow satu satu yya ..
mak jemah sibok youu .. ngeh ..

jangan risau ..
akan ku terjah jua blog santek korang ..
antara lambat ngan cepat jer .. sighh .. 




p/s : apa kata korang pulak ?

3 comments:

  1. Ehhhh hai stalker wuu wuu hahaha. Jom join nie ! http://mistaqila.blogspot.com/2013/12/mega-giveaway-by-mojatcerewetcom.html

    ReplyDelete
  2. samalah kita.
    Saya pun selalu stalk blog orang juga jarang tinggalkan jejak.

    ReplyDelete

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid