review : frozen :)

eydafaizal | Monday, January 27, 2014 | 14Comments |

cerita neh dah basi hoi ..
korang pon mesti dah tengok kan ????

cerita neh best ...
paling best sepanjang 2013 ..

kenapa ??
sebab jalan cerita neh masuk dengan jiwa aku .. 
aku sampai gigih carik and beli dvd cerita neh ..
sebab nak tengok berulang ..
masa aku ngan laki aku tengok kat panggung tu , 
tak puas hoii .. sebab seronok lha hai ..








kau tahu ?
cerita disney memang tak pernah mengecewakan aku ..
laki aku pon akui tu ..
dan setiap kali keluar cerita dari disney ,
kalau tak aku , laki aku sendiri yang akan ngajak aku ke panggung ..




frozen neh menceritakan pasal kasih sayang ..
kasih sayang seorang kakak kepada seorang adek for sure ..
watak watak dalam cerita neh , amazing gila ..
ada olaf si orang salji .. ehh orang ker ?? haha
ada keldai yang comel tuh .. (keldai ehh ?) 
ada watak kakak yang ada magik .. istana yang dia buat tuh cantek wa cakap lu .. haha

lagi satu yang aku suka cerita neh is ,
lagu dia .. yolah , muzikal kan .. 
lagu semuanya best best ..
terikut ikut aku ..
sampaikan masa first time tengok kat panggung cerita neh ,
laki aku bisik kat telinga aku suruh aku balik download lagu tema frozen tuh ..
gigih aku mencari dalam 4shared .. bhahaha .. 
sebahek ada .. :))


untuk filem neh , 
aku bagi lima bintang .~~ best hoiii .. wee :)



okay daa .. 



p/s : bilalah filem disney nak keluar lagi .. 

14 comments:

  1. macam menarik ja, tak pernah tengok lagi ^_^

    ReplyDelete
  2. Zara suka jg tgk Disney kadang2 tp yg ni zara blom tgk lg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh zaraa .. story neh best .. try tengok .. tak rugi :)

      Delete
  3. Mia belum tengok lagi . Memang teringin nak tengok dekat panggung wayang dulu. Haha. Tapi terlepas pulaa. Huhu. InsyaAllah, nanti nak tengok. Confirm best! Suka lagu dia btw. =)

    ReplyDelete
  4. ena pun suka tengok cerita disney ni. Memang my fav lah. Hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan ?? hee .. seronok .. tak jemu tengok

      Delete
  5. x silap fizi, lagu yang dimainkan oleh marsha milah..muzik dia ada iras2 lagu kat dalam cerita nie..cuma versi melayu..x caya boleh youtube..tajuk lagu x tahu sangt..

    ReplyDelete
  6. Waaaaa.....xdapet tgk lg...dh hagak dh, citer ni mesti bez....huk2

    ReplyDelete

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid