SEGMEN : BLOGLIST 2014 by KIERA RASHID

eydafaizal | Friday, January 10, 2014 | 16Comments |



okay , korang , aku nak join segmen neh ...
korang pon join lha erk .. alahh ..
memeriahkan segmen orang ..
ada hadiah taw ..
mana lha tahu kau kau boleh dapat ..
tuah kan ???

orait , segmen aku join neh from adek Kiera Rashid ..
simple mimple ja syaratnya ehh .. tak percaya ?

klik banner .. :)


http://dewqracintakita.blogspot.com/
 
 
dah klik ?? kau neh pon ..
join lerr .. muahaha ..
 
okay bye .. :)
 




16 comments:

  1. Assalamualaikum , akak ooo akak. Thanks join ye . Kiera amat menghargainya . =D Salam Jumaat ye . . .

    ReplyDelete
  2. salam...ayu dtg dr segmen yang sama..

    ada masa singgah la ke blog ayu ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, Hai sis. Senarai peserta segmen kiera sudah diupdate, Jom tengok dan blogwalking ^^
    Senarai Peserta SEGMEN: BLOGLIST 2014

    ReplyDelete
  4. salam... mia datang dari segmen yang sama....

    http://www.mialiana.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum..sy datang blogwalking dr segmen yang sama..sy follow sini..feel free to visit me back :'D klik sini ➜ Segmen Bloglist Cik kiera :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, done follow, jangan lupa followback ye ! i'm new blogger. Hee , thanx :) , follow yaa ? ^^

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    Jom join GA bawah ni juga kalau nak menang fon yang lawa2 and comel2! hadiah fon yang menarik :) Jom JOIN :D

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum..Singgah sini sambil blogwalking dari segmen yang sama...^^
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  8. Asslamualaikum n Hye! Sya dari segmen yang sama datang blogwalking sini :) http://superpapaya.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
    SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid
    Jom join GA Handphone yang menarik ni → Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    ReplyDelete
  10. salam...singgah sini...dari segmen yang sama
    http://nam-comel.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, btw.. good luck :)
    http://humairalee.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum,
    datang dari segmen yang sama .jemput join giveaway yang menarik ^^

    http://wanaseoby.blogspot.com/2014/01/january-giveaway-by-vidolaaa.html

    http://wanaseoby.blogspot.com/2014/01/first-anniversary-giveaway.html

    :)

    ReplyDelete
  13. hai..saya pun join segmen ni..:)

    ReplyDelete
  14. salam kenal. saya Nasz. saya dah letakkan url blog awak di bloglist saya. Awak boleh check kalau tak percaya.

    Saya pun dah follow blog awak.

    Harap awak boleh letak url blog saya di bloglist awak. Tapi saya tak paksa ye? Kalau awak tak letak pun takpe.

    Jemput ke blog saya.

    Terima kasih.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid