SPECIAL PROMOTION !!

eydafaizal | Tuesday, January 28, 2014 | 3Comments |


okay , korang tertanya tanya kan promotion apa neh kan ?
amoeh kau , asal promotion jerk laju kau baca yya ?? muahaha ..

okay , 
kau boleh bukak intagram and search @amirasyraf10 ..
then kau boleh tahu apa yang special promotionnya .. hee ..

yelah aku cerita sikit ..

kat insta tu owner dia jual macammacam jenis clone phone and powerbank ..

yang best , murah murah semuanya ..
memang berbaloi lha kan ..
pada yang nak pakai fon mahal mahal tapi macam tak cukup bajet nak pakai yang ori tu ,
yang clone pon okay apa .. wee .. :) 




that one of the example ..
i-phone ...

okay , @amirasyraf10 neh jugak tengah buat promotion gila gila powerbank ..
 and aku bagi kau contoh review sikit .. hehe..













 banyak kan ????

kau teruja tak ??? 
aku teruja ... hee ,..

and antara feedback custumer :)









dan untuk pengetahuan korang semua ,
si owner jugak ada menjual barangan promosi yang lain iaitu cliplense , speaker and etc ... :)


korang berminat ??
nak tanya lebih lanjut ??

ringankanlah tangan contact the owner hokey .. :))
sila sila .. sementara stock masih ada .. wahh .. 
aku sure the owner boleh bagi best price kat korang .. :)

ohh yya , promotion neh akan dipanjangkan if sambutan menggalakkan ..
so , korang pergilah serbu instagram dia cepat cepat ..
atau contact sini .. ::


instagram : @amirasyraf10
whatsapp : 013-9539638
or wechat : DRAA96


P/S : sementara ada promotion neh , korang rembat lha .. wee :))


3 comments:

  1. cik akak pun tengah usha gak pawerbank nie..hihi...
    nak ambil yang ok sikit

    ReplyDelete

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid