blog tak berupdate ....

eydafaizal | Thursday, February 06, 2014 | 6Comments |


hai lha .... lama benau tak update blog ..
entri yang ada pon kebanyakkan autopublish ..
dengan tak sehadnya ..
dengan sibuknya ..
dengan balik kampungnya .. phfff .....

bertabah aku buat itu ini dalam keadaan tak sehad ..
blog terabai ..
naseb baik jugak aku neh gigih buat autopublish entri kebelakangan neh ..
jadik , hilang rasa bersalah tak update blog .. muehehe ..

tak update pon , 
aku rasa bersalah gak ... huhu ..
yolah , jarang nau blogwalking .. 

ehh bukan jarang .. tak lansung !!! grr ,....

balik kampung macam biasa ,
line tenet kacau ..
coverage pon susah ada .. 
jadik aku bertabah tahan hati nak blogwalking .. 
naseb baek macam macam aku boleh buad kat kampung ..
tak sunyi pon ..

lha hai , rendu kampung membuak buak ..
ntah bilalah pulak nak balik .. huwaaaaa .....




p/s : nanti aku update lagi .. idea kering ... phff ....

6 comments:

  1. terus berblog ^_^

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  2. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  3. balik kg klu tak wat aktiviti mmg rugi ...

    ReplyDelete
  4. Waaaa....kami xbalik kampung ponnnn.....windu kampung jugek...hehu

    ReplyDelete
  5. tercari cari lisa, mane perginye akak ida kite ni, :p heheh selamat kembali berblog kak

    ReplyDelete

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid