aku malas nak komen tapi .............

eydafaizal | Friday, March 07, 2014 | 3Comments |



aku banyak baca pasal hot isu sekarang neh ..
menipu kalau aku tak amek tahu hal semasa walau tengah sakit sakit gini .. muahaaha ..

pasal kisah hanez suraya neh ..
buat aku sentap jab ..

sebab ??

ada jugak pompuan takda hati kat dunia neh eh ??

kalau akulah kan , 
aku punyalah pikir perasaan orang ..
ehh tak semua pon .. kenkadang aku suka gak nyakitkan haty orang ..

aku tak rety nak explain sebenarnya ..

kes macam neh pernah jadik kat aku ..
yang mana benda neh buad aku rasa down ..
jadik aku paham perasaan si isteri mr r neh ..

sebakk weh ...

hati isteri tu ...

aku tak terkata apa dah ..

aku dulu , 
penad soft spoken ..
sampai aku kena maki balik dengan awek tu ..

alhamdulillah ..
salah paham dah selesai ..

bagi aku ,
marah macam mana pon si isteri kat suami tu ,
benci macam mana pon ,
hati si isteri tu takkan beku untuk sayangkan si suami tu ..

mulut boleh kata bukan bukan ..
tapi hati tak boleh nafikan ..

hati milik Allah ..
jadi hanya Allah yang  tahu   isi hati kita ..

hanez pon .. haehh .. 

malas r nak komen ..
takut aku pulak yang kena bash nanti ..

k bye ..



p/s : ya Allah , kuatkanlah ikatan rumahtangga aku dan suami .. aminn 

3 comments:

  1. realiti sebenar kedudukan citer ni , hanya mrk dan Allah sahaja yg tahu . Doakan semoga mereka bahagia ...

    ReplyDelete
  2. Cerite ni dah jot skrg ... HAIHH
    Sis, nape dgn fb sis?

    ReplyDelete

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid