QD !

eydafaizal | Friday, December 26, 2014 | 0Comments |
lagi yer .. heheh ..

mendalah QD neh ?

eydafaizal | Thursday, December 25, 2014 | 0Comments |
mestilah korang asiklah tertanya apalah QD neh kan ??
aku neh malas nak menaip .. 
tapi masih jugak nak blog berupdate ..
so QD  neh macam schedule post r ..
means to Quote Dicember .. 
heheh .. jangan maraa haa .. 
daa ..

WW : doa :)

eydafaizal | Wednesday, December 24, 2014 | 0Comments |
entri tanpa kata aku panggil ..
jugak tak terbiar blog aku heheh .. 

QD !

eydafaizal | Wednesday, December 24, 2014 | 0Comments |
BETUL KAN ???
OKAY BYE !

QD : kenapa ku sayang suami aku ?

eydafaizal | Sunday, December 21, 2014 | 0Comments |
nak tahu kenapa ???

fast post

eydafaizal | Saturday, December 13, 2014 | 0Comments |
Update ??
Malas nau rasa nak menaip .. hahaa .. 
 
Aip aip .. aku bukan malas sangat ..
Cuma tak berapa nak rajen ja ..
Uhui intro .. 
Padahal aku nak update yang aku bosan duduk umah ..
So harini aku membodek lakiku ngantau ku datang umah makcik ku .. 
sekian .........

dear suami ..

eydafaizal | Sunday, December 07, 2014 | 0Comments |

checkup kat pakar ..

eydafaizal | Saturday, December 06, 2014 | 0Comments |
ekceli tatahu nak update apa .. haha /
dah kata jarang nau nak online , 
apatah lagi nak menjenguk akaun fesbuk ngan blog ,
lahai , sekali membuka , terbaraii segala idea yang rasanya banyak nau nak diolah ..
ahha .. normal kan macam tuh ?
tipu kalau tak biasa ... 
well , 3 disember harituh i is check up baby kat pakar ..
of coz kat spital kerajaan ..
i is tak mampu nak menjengah spital swasta .. hee ..
dan ofcoz jugak aku pilih spital selayang .. ngee ..
kenapa pilih selayang ??
soalan yang aku sendiri tatahu nak jawab macam mana .. ngee ..
mungkin sebab tu jer dekat ngan tempat aku stay ..
or mungkin jugak sebab aku dah biasa ..
sebab lakiku pon biasanya refer selayang jer ..
then much sure sebab dak qayyum kan dilahirkan kat situ ..
kira selayang neh memang pilihan si suami ..
dan i is tak kesah .. i bantai jer asalkan boleh jumpa pakar n tengok keadaan baby baby i .. haha..
mengada sangat kan ??
so far ,
dah hampir lima bulan pregnantkan si kembar ni ..
dah nenakal dah derang .. 
scan harituh pon , doktor kata baby baby sihat .. alhamdulillah ..
then doktor bagitaw aku , baby baby kembar aku neh berkongsi satu uri ..
aku neh blur blur menganguk .. 
pastu tanya doktor , tak bahaya ker sama uri tu ?
doktor senyum jah .. hehe ..
aku mana tahu apa apa pasal twins weh ..
first time neh rasa pengalaman mengandungkan kembar ..
dah tuh , si kecik dua orang neh tanak bagi nampak jantina derang ..
sedih mama kau nak .. 
kempunan nak tahu jantina korang .. huwaa ...
takpelah .. asalkan sehad yer anak anak mama ..
lebiu much .. hee ..
sudah sudah ! 
mati kutu dah aku tatahu nak taip apa dah ..
okay bye !

will miss you ....

eydafaizal | Monday, December 01, 2014 | 0Comments |
entri lagak pasrah .. 
macam galak jer nak sesedih bagai ..
macam tanak jumpa dah .. 
ohmayyy , janganlahhh ..
baiklah ..
kenangan yang manis tak seterusnya akan manis sentiasa ..
banyak suka duka pahit manis yang harus ditempuhi .. 
nak memahami kerenah each other , ya tuhan , 
sukar rasanya nak puaskan hati semua pihak ..
sengketa , luahan hati , segalanya ..
caring and loving ,
betapa semua tuh terpahat dalam memori ..
aku tak boleh nak mintak semua tuh berulang ..
tak boleh jugak nak mengundur masa ..
hanya yang maha Esa yang aturkan segalanya ..
sesuai dengan kehendak takdir-Nya ..
well ,
cukup aku katakan ,
korang tetap dalam hati aku .. 
sampai bila bila ..






 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid