Second day puasa ..

eydafaizal | Friday, June 19, 2015 | 2Comments |
haii ...

jangan kau tanya  apa aku buat hari second puasa ..

budak kerja wehh .. 
kerja rr ..

semangat nak datang kerja bila puasa tuh lain macam ..

tapi bila sampai office takdanya nak rajin ..
tengok meja sendiri pon dah rasa malas ..
kongajau betoi .. bhahaha ,..
janganlah malas sangat hoi bebulan puasa ni ..
acaner neh ..
setan betol dalam diri aku ni ..


second day puasa memang cool ..

aku masuk kerja , bos tak masuk lagi ..
hadap si Lin nih sorang jja ada ..
untungnya lahai masuk masuk keluar borang Lin hoi ..
aku yang kerja lagi lama dari kau pon tak keluar borang pepagi buta macam kau ! sehh .

then bila dak Nurul datang ,
terus teringat nak berhobi paling jituu ..

apa ??

selfie ar ..










haa .. kan dah jadik kerja bila bos tadak ..




ehh .. bos sampai .. 

k bye ! 

2 comments:

  1. assalamualaikum
    singgah pagi jumaat
    bestnya ada xtvt cm nie

    ReplyDelete
  2. ni bkn takda aktiviti .. ni namanya malas nak start kija .. kiki

    ReplyDelete

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid