kerja khamis

eydafaizal | Thursday, September 17, 2015 | 0Comments |
hai ..
bila cuti pastu masuk opis balik jadik macam lahaiii ..
malas nau nak ngadap kerja ..

naseblah kerja tak sebanyak mana ..
jadik hasilnya boleh lah seselfie lagi ..
kalau kerja banyak pon rasanya ada jer masa aku selfie .. haha..
pelik apa kan ? normal laa..


today kat opis banyak yang takde ..
masing masing nak bercuti lagi mungkin ..
lagipulak sekarang musim orang tak sehat ..
demam lah apa lah ..
si faryana pon baru baik demam ..
demam panas lak tu ..
panik mama .. fuhh ..

tengah nak kumpul semangat buad kerja balik ..
dengan hidung berair nya ..
dugaan betul ..

muka tak sehat ..

ahha , jangan tanya , kening lukis jep .. kahkah ..
eden tak pandai sangat ..
tapi hentam jelah labuu .. 
sapa nak tegur kan ?

jangan lakiku kutuk sudah ..
kang ku karate kang kutuk binik sendirik ..

okay bye .



eh , selamat hari malaysia guys .

alahai anakkk ..

eydafaizal | Tuesday, September 15, 2015 | 2Comments |
rendu nak menghapdate blog..
tapi mood nak menaip kelaut sangat ..
haha.. 

harini tetiba rajin .
tapi menaip dari phone jer .. 
i is malas nak on hapdate kat lappy ..

nak cerita pasal anak .

eh sukati laa .. 
i is mak mak dah sangat kan ?
asik cerita pasal anak jer sekarang ni ..

pheww .. renduu la pulak ..


cerita semalam .. 
kami pergi kem .. hhaha ..
bawak si kembar jumpa peminat .. 
berebut nak mendukung dak faryana faryani ni ..
mama lega sat .. 
lenggang lenggang ja perati orang dok ralit melayan kerenah dua anak dara kecik .. haha..


sekarang dah tujuh bulan tujuh hari .. 

dah makin besaq ..
macam macam akai dah ..
kuat buli mama .. haru mama nak melayan hari hari . 
kadang kadang kerenah depa menyakitkan hati .. 
asik melalak ja ..
tapi selalunya kerenah depa dua orang ni sangatlah mencuit hati ..
ada ja benda nak buad mama gelak..
ada ja benda baru depa nak tunjuk .. 

depa dah pandai tidoq buas guling guling ..
sampai mama mengalah p tidoq atas lantai ..
mama pasrah tidoq hujung kaki tilam .. 
sebab depa dua ni sekarang melasak sangat ..
sangat sangat lasak .. 
lap peluh mama hari² .. adoii ..

dah pandai gelak kekeh kekeh ..
asal orang agah sikit ja , gelak ..
asal aucak sikit ja , gelak ..
dengan papa depa lagii laa .. 
papa pandang ja , gelak teruih .. uihh .. dasyat .. haha ..

yang paling haru ,
bila depa nak tidoq  , 
depa akan tengokk ja muka papa depa .  
alih alih tengok sekilas dah lena .. 
amoeh .. stail aih ..
tidoq nak tengok pak  ..
sentap mama .. haha

paling suka tengok depa main .. 
sebab asiklah nak berpegang tangan ..
pastu dok uuuu aaa dua dua orang ..
menyembang apa tataw ..
lahai suwett.. 
mama senang hati tengok .. 


haihh .. 
nanti aku update lagi la noh .. 
nak membizikan diri sat ..

bubye ..

entri mengada .

eydafaizal | Thursday, September 10, 2015 | 1Comments |


fuh fuhhh ..
hembus habuk blog bersawang ..
mak jemah sengaja membizikan diri ..
tapi hemang bizi pong .. adeii ..

motip gambar sendiri ?

alah .. saja la nak menyemak .. 
lama dah tak interframe dalam blog sendiri ..
rendu laa .. bhahaha..



punya la lama tinggai blog sampai anak kembaq aku pon dah besaq² .. 

tujuh bulan dah weh ..

sat sangat rasa ..
besaq sangat kan ? haha .
melampau betul ..


satu lagi gambau mak jemah .

okay bye .

saja la nak meriahkan entri ..hehe .

nanti i update k .. 

see ya .. 


 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid