alahai anakkk ..

eydafaizal | Tuesday, September 15, 2015 | 2Comments |
rendu nak menghapdate blog..
tapi mood nak menaip kelaut sangat ..
haha.. 

harini tetiba rajin .
tapi menaip dari phone jer .. 
i is malas nak on hapdate kat lappy ..

nak cerita pasal anak .

eh sukati laa .. 
i is mak mak dah sangat kan ?
asik cerita pasal anak jer sekarang ni ..

pheww .. renduu la pulak ..


cerita semalam .. 
kami pergi kem .. hhaha ..
bawak si kembar jumpa peminat .. 
berebut nak mendukung dak faryana faryani ni ..
mama lega sat .. 
lenggang lenggang ja perati orang dok ralit melayan kerenah dua anak dara kecik .. haha..


sekarang dah tujuh bulan tujuh hari .. 

dah makin besaq ..
macam macam akai dah ..
kuat buli mama .. haru mama nak melayan hari hari . 
kadang kadang kerenah depa menyakitkan hati .. 
asik melalak ja ..
tapi selalunya kerenah depa dua orang ni sangatlah mencuit hati ..
ada ja benda nak buad mama gelak..
ada ja benda baru depa nak tunjuk .. 

depa dah pandai tidoq buas guling guling ..
sampai mama mengalah p tidoq atas lantai ..
mama pasrah tidoq hujung kaki tilam .. 
sebab depa dua ni sekarang melasak sangat ..
sangat sangat lasak .. 
lap peluh mama hari² .. adoii ..

dah pandai gelak kekeh kekeh ..
asal orang agah sikit ja , gelak ..
asal aucak sikit ja , gelak ..
dengan papa depa lagii laa .. 
papa pandang ja , gelak teruih .. uihh .. dasyat .. haha ..

yang paling haru ,
bila depa nak tidoq  , 
depa akan tengokk ja muka papa depa .  
alih alih tengok sekilas dah lena .. 
amoeh .. stail aih ..
tidoq nak tengok pak  ..
sentap mama .. haha

paling suka tengok depa main .. 
sebab asiklah nak berpegang tangan ..
pastu dok uuuu aaa dua dua orang ..
menyembang apa tataw ..
lahai suwett.. 
mama senang hati tengok .. 


haihh .. 
nanti aku update lagi la noh .. 
nak membizikan diri sat ..

bubye ..

2 comments:

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid