11 month already ?

eydafaizal | Friday, January 08, 2016 | 0Comments |
update waktu dinihari .. haha.. 

pejam celik pejam celik alih alih harini dah genap anak dara dua orang yang bulat tu sebelas bulan .. 
ehh kejab jer rasa dah nak setahun dah next month .. 
mama rasa macam baru jer keluar wad bersalin semalam saiyang heheh .. 


sepanjang sebelas bulan ni , budak berdua ni tak banyak kerenah sangat .. 
ada masa derang maintain .. 
ada masa derang punya perangai aku pon naik pening nak mengadap .. adeii .. 

alhamdulillah , 
budak bulat boleh apa jja selama sebelas bulan ni ? 
yya , soalan biasa yang orang akan tanya walau kemana pon dak kembar berdua tu dibawak jalan .. 

sebelas bulan , 
dua dua dah ada hampir enam ke tujuh batang gigi .. 
dah boleh duduk .. tengah belajar berdiri .. 
suka bertatih nak jalan .. 
kuat gelak kekeh kekeh .. 
ntah apa yang dikekehkan derang dua nipon aku tak tau lha kadang kadang ..

yya ..
derang ni suka main berdua .. 
kejab adek g kacau kakak .. 
kejab kakak main acah acah adek .. 
kejab adik nangis .. kejab kakak pujuk .. haha ..

part derang berdua main ke gadoh ker is the best part yang aku suka tengok .. hahaha .. 

q

keletah derang sangat menenangkan hati .. 
allahu .. 
beruntung rasa ada anak penenang macam depa dua ni .. 



well my babies , my nyawa .. 
my kesayangan .. 

i love both of you .. 

nur faryana zulaikha . 
nur faryani zulaikha . 


:)

No comments:

Post a Comment

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid