salam 2016 semua ..

eydafaizal | Thursday, January 07, 2016 | 0Comments |
assalamualaikum ..

lamanyaaa tak bukak blog .. 
tah apa yang jadi .. 
sememangnya banyak dugaan di tahun 2015 .. 

masuk tahun baru 2016 ni , 
start mulakan hidup baru bersama keluarga .. 
alhamdulillah .. 

malas aku nak berbasa basi pasal semua benda ..
since aku dah terlalu jarang ada masa nak update blog kesayangan ..
perhatian lebih pada family ngan anak anak .. 

lagipon malas nak dikenang pelbagai dugaan .. 
sekadar nak mengenang untuk menempuhi cabaran hidup mendatang tu boleh lah .. 

well .. masuk tahun baru ni .  
tak terlewat kot nak wish happy new year ... haha ..
baru seminggu kot tahun 2016 .. 

azam tahun 2016 ni , 
hope dapat capai perancangan yang dibuad teliti dengan si faizal .. 

hidup baru kami ni dengan suasana baru .. azam baru .. tempat baru .. kehidupan baru .. 

moga Allah rahmati dan lindungi .. 
amin .. 

ehh , korang jugak laa taw .. 
harap 2016 tahun kita capai segala yg kita azamkan .. 


selamat tahun baru 2016 from me .. 


from si faizal and my faryana faryani ..



daa .. till we meet again .. 


No comments:

Post a Comment

sayangs , tinggalkan comment anda disini =) ..

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid