Pregnant ? Again ?

eydafaizal | Friday, April 22, 2016 | 0Comments |

Haha .. Hai and assalamualaikum .. :)

Tajuk kemain .. Haha ..
Rasa kematu idea aku nak up entry bila dah berbulan aku tinggalkan blog sendirian bersama sawang sawang yang cantik .. Eh ? Haha ..

Okay .
Si kembar faryana faryani dah setahun dua bulan lebih ..
Alhamdulillah makin aktif .. Makin banyak akal dan makin banyak perkembangan yang derang tunjuk kat aku ..
Dah boleh berjalan ni jenuh jugaklah nak handle budak dua orang bertuah ni ..
Sorang kesini sorang kesana ..
Eh suka buli mama taw .. Mencikk .. Hehe ..

And now , mama pregnant lagi ..
Dah masuk 18 week ..
Ramai yang tanya macam macam ..
Negatif ada positif ada ..

Ehh kalau kau nak cakap apapun aku tak kesahlah ..
Bukan malas nak kesah tapi aku taknak dipenuhi dengan perasaan negatif ..
Haa gittew ..

Membesarkan budak kembar dua orang tu dengan mengandung almost 4-5 month ni memanglah mencabar ..
Tapi dah rezeki allah nak bagi .. Takkan aku nak tolak ..

Ehh malas aku membebel dalam entri ni ..
Lain entri laa aku bebel lagi .. Ngehngeh ..
Doakan kembar sihat ..
Doakan aku ngan baby dalam perut jugak eh ?
Sayang korang keketat .. Hee

 
© Copyright 2015 | All Right Reserved to Norlidahidayu ~ | Design by Kiera Rashid